ilja-jalkanen-keikat
Ilja Jalkanen, Kuvaaja Jani Karlsson.

Bryggerin terassilla soi torstaina 31.7. menneiden vuosikymmenten svengaavaan rytmimusiikkiin CCR:stä Stevie Wonderiin ja Tuomari Nurmiosta “Tiikerihaihin”. Oletko koskaan kuullut Duran Duranin “Ordinary Worldia” slidella?

Bryggeri Helsingin kesäterassilla soi heinäkuussa tasokkaiden trubaduurien ja duojen valloittaessa lavan Helsingin vanhassakaupungissa.

Tämän lisäksi kolmena heinäkuun perjantaina teemana on Fatty Friday, kun viikonloppu käynnistetään Dj Lord Fattyn levymusiikin tahdissa. Jazz, soul ja blues täyttää Bryggerin pihan klo 17-21.

Talon huippulaatuiset käsityöläisoluiden ja musiikin luoman tunnelman kruunaavat hyvä seura ja herkut. Keittiöstä vastaava Ali Suviala käyttää ruokien valmistuksessa monipuolisesti olutta ja myös oluen raaka-aineita. Hän onkin mm. Ravintola Ainon keittiömestarina tullut tutuksi ruoan ja oluen yhdistämisestä. Mies on alan pioneereja Suomalaisessa ravintolakulttuurissa. Bryggeri Helsingin tarjoama ruoka perustuu suomalaisiin raaka-aineisiin sekä oluen- ja ruoanvalmistuksen pitkään perinteeseen uusia makuja unohtamatta.

Esiintyjät

to 31.7. 19:00 Ilja Jalkanen

Tapahtumiin on vapaa pääsy

 

Ravintolan kotisivut: bryggeri.fi