Katariinankadulla vanhan raatihuoneen kulmilla sijaitseva cocktailbaari on osannut markkinoida itsensä esiin salaisuuden verhon kiehtovalla usvalla.

Itse törmäsin tähän ravintolaan Nyt.fi -verkkopalvelussa, joten on helppo ymmärtää ettei paikka enää ole kovin salainen. Sivuston mukaan ovessa ei lue mitään. Trillby & Chadwick: Detective Agencyn ovikelloa pitää osata soittaa sisään päästäkseen.

Cocktaileihin erikoistunut Son of a Punch -kollektiivi järjestää cocktailbaarissa myös Gin & Tonic -cocktailkoulutuksia.

Yksityistilaisuudessa käydään läpi laadukkaiden raaka-aineiden taustaa ammattitaitoisen baarimestarin opastuksella. Samalla päästään rennossa meiningissä valmistamaan ja tottakai  lopulta nauttimaan itsetehdyt Gin & Tonicit.

Lue lisää aiheesta: Venuu.fi: Trillby & Chadwickin G&T-koulu

Tampereeltakin löytyy salakapakoita ja salakapakkateemaisia ravintoloita

Tiima uhmaa kieltolakia – Salakapakka on saapunut kaupunkiin

speakeasy-salakapakka-tamperella

speakeasy-siipiannosSalakapakka Tampereella

Myös  Tampereelta löytyy salakapakka Finlaysonin entiseltä tehdasalueelta. Speakeasy tarjoilee mm. kanansiipiä ja olutta. Ravintolaan voi saapua Finlaysonin hämäriä kujia pitkin osoitteesta Päämääränkuja. Edes Googlen kuvausautot eivät ole uskaltautuneet tuolle kujalle. Jos tässä ei ole vielä tarpeeksi salaperäisyyttä Tampereen reissullesi, alueelta löytyy myös Vakoilumuseo.