Marskin Baarin cocktailkoulu on legendaarisen kohtaamispaikan rento baariohjelma, joka on helppo järjestää omalle porukalle esimerkiksi hotellivierailun yhtenä kohokohtana.

Marskin Baarin cocktailkurssitCocktailkoulussa tulevat suomalaiset suosikkicocktailit, Marskin omat klassikot tai  halutessa myös kansainväliset klassikko-coktailit tutuksi. Baarimestarin opastuksessa pääsee rakentamaan, sekoittamaan ja ravistamaan juomia
maisteltavaksi ja nautittavaksi.

Cocktailkoulun hinta on 59 eur/hlö. Ryhmän koko: minimi 8 henkilöä. Hintaan sisältyy alkujuoma, baarimestarin cocktailkoulutus, kolme itse rakennettua cocktailia sekä tilavuokra. Kesto noin 2 tuntia.
Lue lisätiedot Scandichotels.fi

Cocktailkoulun voi ajoittaa vaikkapa viikonloppun startiksi tai vaikka syntymäpäivä sankarin yllätykseksi. Cocktailkoulua on järjestetty myös polttariohjelmana sekä pikkujouluilijoille – onhan se hauska yhteinen hetki kollegoiden kesken.

Legendaarinen Marskin Baari hurmaa suomalaisen luonnon inspiroimalla listallaan. Kausittain vaihtuva drinkkilista ja lähituotetut raaka-aineet tarjoavat jännittäviä makumatkoja. Viikonloppuisin DJ:n soittamaa musiikkia.

Marski Live! Laura Närhi
 to 15.12. 19:00

Marski Live! Laura Närhi

Helsinki Scandic Marski
Viikonloppuisin Marskin Baarissa nautit raikkaita juomia hyvän musiikin säestämänä. DJ:t...


Marski Live! Ilon
 ke 21.12. 19:00

Marski Live! Ilon

Helsinki Scandic Marski
Viikonloppuisin Marskin Baarissa nautit raikkaita juomia hyvän musiikin säestämänä. DJ:t...


Marskin Baari on vuosikymmenien ajan ollut yksi kaupungin kohtauspaikoista, jossa ”kaikki” ovat viettäneet aikaa. Uuden Marskin myötä myös klassikkobaari sai uuden elämän: ”kaikki” löytävät taas tiensä Marskiin.

Täysin uusittu Marskin Baari on moderni suomalainen cocktailbaari mutkattomalla palvelulla ja persoonallisella tunnelmalla. Kesäisin avaamme myös suositun terassin Helsingin ydinkeskustassa, jossa on tarjolla raikkaita juomia drinkkilistaltamme, ravintolan annoksia ja kahvilan herkkuja. Katetulle terassille paistaa aamu-aurinko.

Lue lisää Scandichotels.fi