Hotel Indigo Helsinki - Boulevard Standard mock-up room

Helsingin keskustan hotellit: Punavuori

indigo-hotelli-helsinkiLehmusten reunustamalla Bulevardilla avannut Hotel Indigo sijoittuu aivan Helsingin design-korttelien ytimeen. Hotellirakennuksen sinkkipeltinen fasadi kätkee sisäänsä 120 yksilöllistä huonetta.

VARAA HUONE

Uniikin sisustuksen lisäksi ensimmäisenä hotellina Suomessa mm. latauspaikkoja sähköautoille, huonehintaan kuuluva minibaari, Jungle Sports Liana -kuntoilujärjestelmä sekä joogatrapetsi. Lisäksi hotellille haetaan ensimmäisenä hotellikiinteistönä Suomessa kultatason LEED®-ympäristöluokitusta.

kylpyhuone-indigo-hotelli

hotellit-helsinki-indigo-aulaMaailman ensimmäisellä boutique-hotelliketjulla on yli 60 hotellia, joista 17 sijaitsee Euroopassa. Jokainen Hotel Indigo -hotelli on ainutlaatuinen ja yksilöllinen. Naapurustolla on huomattava painoarvo uuden hotellin sijaintia mietittäessä, sillä Hotel Indigo -hotellien olemus perustuu vahvasti lähiympäristöön – sen historiaan, designiin, tarinaan ja kulttuuriin.

Boutique-hotelli tarjoaa paljon uutuusvarusteita ja -palveluja hotellimajoittujalle

hotelli-helsingin-keskustassa-indigoHotel Indigo® Helsinki – Boulevardin 120 huoneista 105 on deluxe-tason Standard-huonetta, 14 Executive-huonetta sekä yksi, ylimpään kerrokseen sijoittuva Junior Suite. Huoneiden sisustus vaihtelee kerroksittain värityksen ja Hotel Indigolle tyypillisen, koko seinän suuruisen, mural-kuvateemoituksen osalta.

”On ollut mielenkiintoista olla mukana rakentamassa Hotel Indigo -hotellikonseptia. Rakennustyöt etenivät jouhevasti mahdollistaen hotellin avaamisen suunnitellussa aikataulussa. Kevät ja kesä ovat uuden hotellimme sesonkiaikaa, sillä tällöin täällä järjestetään paljon kansainvälisiä seminaareja ja tapahtumia”, sanoo Hotel Indigo Helsinki – Boulevardin hotellinjohtaja Mikaela Pomrén. ”Olemme tehneet rohkeita päätöksiä suunnitellessamme hotellimme tyyliä ja uskonkin, että se tulee jakamaan mielipiteitä asiakkaiden keskuudessa. Persoonallisuus on hotellissamme käsin kosketeltavaa laadusta tinkimättä.”

”Bulevardi on sekä suomalaisten että ulkomaisten vieraiden suosikkikohteita. Kaunis arkkitehtuuri, pienet putiikit, museot ja monipuolinen kulttuurianti tekevät siitä paikan, missä on aina jotakin uutta nähtävää ja koettavaa. Hotel Indigo Helsinki – Boulevard antaa mahdollisuuden asua tämän kaiken keskellä ja nauttia ydinkaupungin sykkeestä. Paikallisille ravintolakonseptimme tarjoavat uudenlaisia makuelämyksiä.”

Hotel Indigo Helsinki - Boulevard Executive mock-up room

Hotel Indigo Helsinki - Boulevard mock-up rooms amenitiesHuonevarustus on kattava ja siihen kuuluu muun muassa uudenajan jäähdytystekniikka, Nespresso-kahvikone, Personal Media Network -järjestelmä, maksuton minibaari sekä kylpyhuoneessa laadukkaita Aveda-kosmetiikkasarjan tuotteita. Body, Mind & Soul -kuntostudio on hotellivieraiden käytössä 24/h. Studiossa on muun muassa funktionaaliseen treenaamiseen soveltuva Jungle Sports Liana -järjestelmä. Joogahuoneessa on puolestaan ilmajoogaharjoitteita varten varattu silkkitrapetsi, Yoga Hammock. Hotellissa on miehille ja naisille omat saunaosastot, joissa rentoudutaan joko perinteisessä suomalaissaunassa tai miedommassa höyrysaunassa.

Ympäristöystävällisyys on ohjannut uutuushanketta alusta lähtien. Toteutukseltaan energiatehokkaalle hotellille haetaan ensimmäisenä hotellikiinteistönä Suomessa kultatason LEED-ympäristöluokitusta.
LEED on vihreän rakentamisen luokitusjärjestelmä, joka on Yhdysvalloissa kansallisesti hyväksytty arviointijärjestelmä ympäristöystävällisten rakennusten suunnitteluun, rakentamiseen ja käyttöön.

VARAA HUONE