Heikki Sarmanto (piano), Juhani Aaltonen (saksofoni, huilu) Reiska Laine (rummut), Pekka Sarmanto (basso) ja Maija Hapuoja (laulu) nähdään Savoy-teatterissa, Helsingissä lauantaina 25.11.

Viisi suomalaisen jazzin todellista legendaa nähdään harvinaisissa yhteiskonserteissa Helsingissä ja Tampereella loka-joulukuussa. Jazzin legendat -konsertit esittelevät viisi alansa todellista huippumestaria. Nämä suomalaiset musiikkimaailman legendat ovat olleet estradilla jo 50 vuoden ajan, ja heidät nähdään nyt viimein samalla lavalla.

Suomalaisen jazzin legendat esittävät konsertissa kokonaisuudessaan uusimman levynsä Tomorrow is You sekä muutamia ikivihreitä jazzin, swingin ja bluesin maailmasta. Lisäksi kokoonpano pitää julkiset harjoitukset matineakonsertin merkeissä Helsingissä keskiviikkona 4.10. Cafe Caruselissa.

– Tomorrow is You on paras levymme, kertoo Heikki Sarmanto.

– Se on monipuolinen kokonaisuus eri rytmejä ja vie kuuntelijansa mukanaan pienelle matkalle maailman ympäri Pariisin tunnelmista Latinalaisen Amerikan huumaan.

– Lisäksi konserteissa kuullaan muutamia lauluja aiemmilta vuosilta. Joukossa on samoja kappaleita, jotka ovat kulkeneet mukanani jo vuosikymmenten ajan ja joista yhteistyöni Heikki Sarmannon kanssa aikanaan alkoi, kertoo Maija Hapuoja.

Jokainen konsertin artisteista on oman alansa taituri, ja konsertti onkin samalla todellinen muistelumatka suomalaisen jazz-maailman historiaan. Voidaan jo melkoisella varmuudella todeta, että tämä on viimeinen kerta, kun nämä legendat nähdään samalla lavalla.

Jazzin legendat -konsertit
La 25.11. Savoy-teatteri, Helsinki
To 7.11. Tampere-talo, Tampere
Ke 4.10. Cafe Carusel, Helsinki (harjoitukset/matinea)

 

Tapahtuma


Suomalaiset jazzin legendat samalla lavalla: Sarmanto, Hapuoja, Aaltonen, Laine ja Sarmanto

 Päivä: la 25.11.
 Aika: 19:00
 Hintaluokka: 35,90 €  Tiketti.fi
 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Savoy-teatteri
Savoy-teatteri
Kasarmikatu 46-48
Helsinki
 Hotellit läheisyydessä Kaartinkaupunki