MAINOS
Hans Välimäki avaa uuden belgialaishenkisen bistron ja pubin Tampereen entiseen matkailutaloon osoitteeseen Verkatehtaankatu 2. Näkymät Hämeensillalle ja Tammerkoskelle ovat huippuluokkaa. Myös ruoan ja juoman mauilta on lupa odottaa elämyksiä.
Tuulensuun väki eli Anu ja Sami Lappalainen tekivät jälleen omatuontijuomareissun pakettiautollaan. Tällä kertaa pyörät kääntyivät kohti Keski- ja Itä-Eurooppaa. Mukaan tarttui niin viinejä, oluita kuin panimosimaakin. Herkut ovat siemailtavissa Gastropub Tuulensuussa.
Maruseki on profiloitunut vuosien mittaan selkeästi modernia japanilaista ruokaa tarjoavaksi ravintolaksi. Ravintolan keittiössä loihditaan annoksia, joita ei saa missään muualla kaupungissa ja joiden kiilto silmissä Marusekiin suunnistetaan kauempaakin. Uusi lista on kesäisen raikas, värikäs ja houkuttava. Uudistuksia on myös lounaspuolella.
Ravintola Tiiliholvin ulkoterassi on saatu täyteen kesäterään! Suojaisalle ulkoterassille voi tilata kaikkia ravintolan listan annoksia, joten nautinto on taattu niin sisä- kuin ulkotiloissakin.
Ravintola Tiiliholvin uusin lista on mielenkiintoinen ja yllätyksekäs kokonaisuus. 18.6.2014 asti voimassa olevalle listalle keittiömestari Jarkko Mattila on luonut annoksia, joissa on muualla maailmalla käytettyjä jujuja.
Ravintolaillallinen yritys- tai kaveriporukalla on rento ja mukavainen kokemus, mutta yhteinen kokkailukurssi on mielenkiintoinen vaihtoehto valmiiseen pöytään istumiselle. Lempäälän Villa Hakkarissa järjestetään Helsingin Kulinaarisen Instituutin kursseja ryhmille tilauksesta.
Trappist-oluet ovat maailman arvostetuimpia oluita. Nyt on erityisen otollinen aika sujauttaa suupielet Trappist-olutlasille, sillä belgialaisen Chimayn mallasjuoma virtaa Gastropub Tuulensuussa entistä vuolaammin noin kolmisen viikon ajan.
Oluen nautiskeluun kuuluu monilla olennaisena osana myös penkkiurheilu ja saunominen. Kummatkin onnistuvat myös Konttorilla, jonka sauna on nyt remontoitu paraatikuntoon.
Solo Sokos Hotel Tammerin uudistunut brunssi palasi tauolta sunnuntaina 9.3.2014. Keväällä 2013 ensimmäisen kerran katettu Tammerin brunssi on ollut kaupunkilaisten suuressa suosiossa alusta saakka.
Heikki Ahopellon ja Viinitallin yhteistyö kantaa hedelmää nyt myös oluiden muodossa. Itsekin hyvän oluen ystävänä tunnettu Ahopelto iloitsee ravintolaan saapuneista ranskalaisista luomuoluista, joita saa Suomessa yksinoikeudella vain Armaksista.
Masu Asian Bistron teppanyaki-pöytä on kokkausvalmiudessa!
Pääsiäisen kunniaksi on hyvä panostaa luostarioluihin jo ihan perinteidenkin vuoksi.