Armas Katukeittiö & Viinibaari

Heikki Ahopellon ja Viinitallin yhteistyö kantaa hedelmää nyt myös oluiden muodossa. Itsekin hyvän oluen ystävänä tunnettu Ahopelto iloitsee ravintolaan saapuneista ranskalaisista luomuoluista, joita saa Suomessa yksinoikeudella vain Armaksista.

Armas

Luomuoluet

– Armakseen saapuneet luomuoluet ovat Etelä-Ranskan Luberonista. Luomupanimon perusti viinisuvun vesa ja samppanjantekijä Jean Chancel, koska Ranskassa ei ollut kunnon luomuoluita. Orgaanisesti viljellyistä aineksista valmistetut ja kolmeen kertaan käytetyt suodattamattomat sertifioidut luomuoluet ovat loistava lisä Armaksen konseptiin, iloitsee Janne Lehtinen Viinitallista.

Armas lanseerasi äskettäin lähiruokaisat Armakset, jotka edustavat Heikin näkemystä kotimaisista tapaksista. Ne maistuvat myös näiden raikkaiden, samppanjamenetelmää muistuttavalla tavalla valmistettujen oluiden kanssa. Oluiden suunmyötäisiksi kavereiksi sopivat myös talon herkulliset hotdogit, joissa pälkäneläiseen perunarieskaan on kääräisty mm.  pälkäneläistä possubratwurstia.

Ravintolan kotisivut: armasviinitupa.fi