MAINOS
Heikki Ahopellon ja Viinitallin yhteistyö kantaa hedelmää nyt myös oluiden muodossa. Itsekin hyvän oluen ystävänä tunnettu Ahopelto iloitsee ravintolaan saapuneista ranskalaisista luomuoluista, joita saa Suomessa yksinoikeudella vain Armaksista.
Masu Asian Bistron teppanyaki-pöytä on kokkausvalmiudessa!
Pääsiäisen kunniaksi on hyvä panostaa luostarioluihin jo ihan perinteidenkin vuoksi.
Gastropub Tuulensuussa saa nykyään lounasta. Annokset ovat erilaisia kuin listalla, mutta tyyli ja makumaisema on tuttu: rentoa mutta huolella valmistettua ruokaa mannereurooppalaisittain.
Varma kevään merkki parsa on saapunut Ravintola Tillikkaan. Tätä ihanaa kevätherkkua kokkimme valmistavat perinteitä unohtamatta, mutta kotimaisin kääntein.
Pyynikintorin vanha vaakahuone täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Sen kunniaksi Heinätorille laaditaan juhlamenu, joka on voimassa 26.3. alkaen. Ravintoloitsija Lauri Väänänen on operoinut reseptien kimpussa innoissaan.
Välimerellinen ravintola Frankly on pyörinyt jo kymmenen vuotta samalla liikeidealla: tarjotaan hyvää palvelua ja itse valmistettua hyvää ruokaa. Hyvää ja toimivaa ei kannata muuttaa, ainoastaan maustaa. Vaikka Franklyn toimintamalli onkin osunut nappiin asiakkaiden mielihalujen suhteen, kertoo ravintoloitsija Lasse Vidman oppivansa aina vaan uutta vieläkin.
Wistub Alsace tarjoaa maaliskuun ajan tiistaista torstaihin härkäannoksen erikoistarjoushintaan 17€
Tämän hetken tunnetuin eteläafrikkalainen kokki, Marlene van der Westhuizen, saapuu vierailevaksi keittiömestariksi Tiiliholviin 11.-12.4. Marlenen suunnittelema menu on saatavilla kuitenkin jo 7.4. alkaen ja sen kumppaneiksi on valittu myös viinit Etelä-Afrikasta, De Grendelin viinitilalta, jota edustamaan paikalle saapuu kellarimestari Charles Hopkins.
11.4.2004 Gastropub Tuulensuu aloitti toimintansa. Heti avajaisvuonnaan Tuulensuun väki teki ensimmäisen omatuontijuomien noutoreissun Belgiaan, mikä enteili säkenöivää tulevaisuutta etenkin olutharrastajien suosikkipaikkana. Nyt tämä ympäri Suomea tunnettu gastropubien pioneeri juhlii kymmenvuotista taivaltaan mm. laseittain tarjottavin omatuontisamppanjoin.
Kevät saapui Finlaysonin Palatsille etuajassa. Lämmittävästä auringonpaisteesta inspiroitunut uusi keittiöpäällikkö Vesa Hiiros innostui hollandaisekastikkeen vatkaamisesta vielä aikaisemmin kuin oli alkuperäisesti suunnitelmissa.
Tampereen tämän kevään tähänastinen ravintolatapaus on Hans Välimäen ja Restamaxin yhteistyön hedelmä, Masu Asian Bistro. Nimikin kertoo, että paikka on rento, jaettuun herkutteluun ja illanviettoon istahtava ravintola.