Alkukevät on voimakkaiden bock-oluiden kulta-aikaa etenkin Baijerin alueella. Tuulensuussakin pääsee maistelemaan näitä vielä kalsakoihin kevätkeleihin sopivia tuhteja lämmittäjiä.
Tällä viikolla Masuuni täyttää tarjolle sekä alku- että jälkiruokapöydän.
Nordic uudistaa ruokalistaansa lisäten annoksia kevään kuluessa. Maaliskuusta alkaen joka kuukausi valikoimaan ilmestyy uusi annos, joka myös jää listalle. Ensimmäisenä liitutaululistalle tiensä vinkaisee villisika, jota on hauduteltu Nordicin keittiön uunissa yön yli, vähintään 12 tunnin ajan.
Vuodenajan sesonki näkyy tälläkin kertaa Masuunin ruuissa. Alkuruokien joukosta löytyy muun muassa kauden yhtä suurinta herkkua, blinejä, sekä kevyesti savustettua sellerikeittoa. Myös Pentti Ukkosen Kyyttövasikka tekee paluun Masuunin listalle.
Nyt on aika pistellä makkarata poskeen. Tuulensuuhun on saapunut kevättalviseen tapaan tuhti raakamakkaralasti, joka pistää suut napsamaan!
Nyt Armaksessa saa hodareita! Kyseessä ei ole mikään perussämpylän välissä pötköttelevä nakkimakkara, vaan pälkäneläiseen perunarieskaan kääräisty pälkäneläinen possubratwursti.
Tuulensuussa kuohuvat nyt huikeat puolalaiset oluet. Juuri ravintolaan saapuneet maltaiset herkut tulevat osittain ennestään tutuista panimoista, mutta ravintolaan on saatu myös runsaasti uusien panimotuttavuuksien tuotteita siemailtaviksi.
Vuoden Olutravintolaksi tänäkin vuonna valittu Gastropub Tuulensuu osti 2008 pienen alle 10 tynnyrin erän vuosikertaolutta.
Perusmakuja, perinteisiä annoksia, rehtiä ruokaa. Se on se juttu LePot-bistrossa, joka on Arto Rastaan uusin, suurin ja rennoin ravintola.
Legendaarinen Ilves Bar & Night on yksi Tampereen pisimpään toiminnassa olleista yökerhoista.
Marusekin uusi lista on täynnä yllätyksellisiä annoksia, joissa näkyy paitsi moderni japanilaisuus myös ennakkoluuloton kiepaus maailman eri keittiöihin. Etanapannusta paljastuukin sinisimpukoita, sushista rapusalaattitäytettä ja itämaisesta liemestä pelmenimäisiä nyyttejä. Myös lähivesien eväkkäät ovat uiskennelleet listalle: Marusekin keittiössä kokataan nykyään niin muikkua kuin silakkaakin.
Loppuvuoden juhlakausi avataan railakkaasti lauantaina 9.11. klo 18. 19 alkaen, kun Restel Oy:n yli sata ruoka- ja juomaravintolaa juhlii Jippaloita.