Stefan's Steakhouse uudisti listansa talven kylmästä salin lämpimään herkuttelemaan houkuttelevaksi. Maisteltavissa on niin poroa, possua kuin villiä, vapaata ja paikallista valkohäntäpeuraakin.
Ranskalaisravintola Wistub Alsace on tunnelmallinen paikka pikkujoulujuhlintaan. Viinituvan kabinetti on monikäyttöinen tila, jossa myös pienimuotoiset pikkujoulukekkeröinnit onnistuvat mainiosti.
Solo Sokos Hotel Tammerin joulupöytä virittää hyvän ruuan ystävät jälleen joulun tunnelmaan. Joulupöydän antimista voi nauttia joko lounaalla tai illallisella.
Ravintola Trattoria Tammerin puistossa pikkujoulukautta ja joulun odotusta juhlistetaan erikoismenulla, joka tarjoilee mm. lohta lähivesistä.
Ravintola Näsinneula kattaa korkeuksiinsa Espanjan maut niin viineinä kuin ruokinakin juuri parhaimpaan pikkujouluaikaan. Nyt on lisäksi ainutlaatuinen tilaisuus nauttia rento espanjalainen viini-illallinen yhdessä Espanjan viinihuippuihin lukeutuvan Bodegas Emilio Moron omistajan, José Moron, seurassa. Emilio Moro -viinimenu on tarjolla viiden viikon ajan 3.11.-7.12., mutta José on paikalla viinintekijäillallisella ainoastaan 15.11.
Ravintola Tiiliholvi juhlistaa tryffeliviikkoja kuuden ruokalajin komealla tryffelimenulla. Menu hellii sisällään niin sieni-tryffelitäytteistä haukimureketta, saksanhirveä tryffelikastikkeella kuin tryffelibriossin kanssa tarjottavaa ja päärynäkastikkeella aateloitua Kyrösjärven sorsaakin. Ihan jokaisessa annoksessa on tryffeliä jossain muodossa.
140 vuotta vanha Veturitalli on löytänyt uuden loistonsa Tampereen uutena kokouspaikkana. Paja Kongressi on Torni Tampereen kylkeen valmistuneen kokous- ja kongressikeskuksen osuva nimi, joka perustuu sekä menneeseen, että tulevaan.
Tiukka taloustilanne näkyy myös juhlien ja tapahtumien ohjelmapalveluissa. Perinteisten orkesterien vaihtoehdoksi on voimakkaasti noussut ammattimaiset DJ-palvelut. Syynä muutokseen on paitsi kustannukset myös DJ-palvelun pidempi soittoaika ja monipuolisuus.
Syksy näkyyy Astorin annosvalikoimassa riistaisina ja muhevina makuina. Sekä ravintolan kausimenu että à la carte ovat uudistuneet. Kummallakin maistuu metsä.
Gastropub Tuulensuuhun on saapunut Ranskasta kuorma tuoreita ostereita. Meren makuiset, asiakkaalle valmiiksi avattavat herkut nautitaan luonnollisesti raakana joko sitruunan tai hakatun sipulin ja punaviinietikkaliemen kanssa.
Ravut, nuo vikkelästi peruuttavat saksiniekat elävät "parasta sesonkiaan" tunnustella itsensä särjentuoksuisiin mertoihin.
Finlaysonin Palatsi sykäyttää jälleen komein viinein. Nyt ravintolaan on saatu itävaltalaisen Esterházyn jaloja juomia siemailtaviksi. Niistä löytyy hyviä kumppaneita myös juuri vaihtuneelle syksyiselle kausimenulle, jonka annoksissa maistuvat ravut, riista ja marjat.