MAINOS
Tuulensuussa kuohuvat nyt huikeat puolalaiset oluet. Juuri ravintolaan saapuneet maltaiset herkut tulevat osittain ennestään tutuista panimoista, mutta ravintolaan on saatu myös runsaasti uusien panimotuttavuuksien tuotteita siemailtaviksi.
20-vuotisjuhlavuotensa startannut Panimoravintola Plevna on huikeassa nousukiidossa. Viime vuoden lopulla julkaistu voimakas imperial stout -olut Siperia oli mahtava loppuhuipennus pienpanimon menestykselliseen vuoteen.
Tampereen hotellit ovat myös pihvikeitaita. Original Sokos Hotel Ilveksen Fransmannissa pihviviikot tuovat lautasille erinomaisia raaka-aineita.
Suomen ensimmäisen ja ainoan aidon srilankalaisravintola Ceyhelayan ravintolatila on sisustettu autenttisesti, kauniisti ja kutsuvasti.
Tampereen Paahtimo avasi uuden kahvilan Hämeenkadulle pikkuiseen tilaan Kauppahallin nurkille. Sympaattisessa Espresso Barissa tuoksuu äskettäin paahdettu ja aivan juuri jauhettu kahvi.
Hämeenkatu sai oman salaattibaarinsa, kun The Salad Bar laajensi Kauppahallista pääkadun vilskeeseen. Tiskillä tuunataan asiakkaiden mieleisiä salaatteja ja surrutetaan smoothieita.
Keskustorin Munkkikahvila on avannut ovensa paitsi munkin- myös lounaskeitonnälkäisille. Lisäksi tarjolla on myös muita makeita ja suolaisia purtavia, uusittua Pyynikin kahvisekoitusta, erikoiskahveja sekä Pyynikin Näkötornin limonadeja.
Tätä on odotettu! 4 Vuodenaikaa on avannut ravintolan kylkeen komian kylmätiskin, jossa myydään muhevia tuoremakkaroita. Myös pateita, terriinejä ja muita herkkuja on tarjolla.
Hämeensillan kupeessa, samoissa tiloissa Ruohonjuuren kanssa toimiva CocoviBar yhdistää terveellisyyden ja herkullisuuden.
Vuoden Olutravintolaksi tänäkin vuonna valittu Gastropub Tuulensuu osti 2008 pienen alle 10 tynnyrin erän vuosikertaolutta.
Nyt on riista-aika parhaimmillaan. Metsästäjien käsistä hirvi ei kovin usein enää päädy ravintolan valikoimiin, mutta Finlaysonin Palatsissa riista on aina kuulunut ravintolan erikoisuuksiin.
UkkoMetson ruokalista uudistui 5.11. ja listalta löytyy mm. karitsanpotkaa, häränkuvetta ja paikallisen kalastajan antimia. Makealla puolella maistuu tyrni ja Tampereen jäätelötehtaan jäätelöt.