Tätä on odotettu! 4 Vuodenaikaa on avannut ravintolan kylkeen komian kylmätiskin, jossa myydään muhevia raakamakkaroita. Myös pateita, terriinejä ja muita herkkuja on tarjolla.
– Kaikki makkarat tehdään itse täällä paikan päällä suomalaisista raaka-aineista. Nyt käytämme enimmäkseen Urjalasta, Paijan tilalta tulevaa possua ja jonkin verran lammasta. Tulevaisuudessa tulemme tekemään myös hevos-, hirvi- ja naudanlihamakkaraa. Ne ovat sitten hieman erikoisempia makkaroita, ravintoloitsija Yoni Ichtertz paljastaa.
Mies uskoo raakamakkaran menekkiin, sillä Suomessa tunnetusti tykätään makkarasta. 4 Vuodenaikaa käyttää tuotteissaan laadukkaita ja puhtaita raaka-aineita, joten kun tuote on huolella niistä valmistettu, löytävät makkaran ystävät varmasti oikeaan osoitteeseen.
Myynnissä on eri tavoin maustettuja makkaroita. Toulouse-makkarassa on ainoastaan suolaa ja pippuria, mutta lisäksi saatavilla on esimerkiksi erilaisin yrtein maustettuja makkaroita. Kun asiakkaiden mieltymykset käyvät selviksi, tiskistä tulee löytymään paria kolmea suosituinta lajiketta aina. Niiden lisäksi on sitten 3-4 eri sorttia vaihtuvia kausimakkaroita.
Tiskiltä on näppärää käydä hakemassa ehtaa makkaraa vaikkapa joulun ja uudenvuoden juhlapöytiin. Keväällä grillikauden startatessa tulee tiskille taatusti kiemurtelemaan jonoa. Herkkutiski on auki samoihin aikoihin kuin muutkin kauppahallin myymälät.
Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
LUE MYÖS
LUE LISÄÄ AIHEESTA TAMPEREEN KAUPPAHALLI