CocoviBar

Hämeensillan kupeessa, samoissa tiloissa Ruohonjuuren kanssa toimiva CocoviBar yhdistää terveellisyyden ja herkullisuuden. Mm. kahvilan raakasuklaa on sulattanut tamperelaisten sydämet lopullisesti, eikä muidenkaan makeiden herkkujen perään haikailevien tarvitse pettyä terveellisyyden kustannuksella: raakakakut ja smoothiet maistuvat oikeasti hyviltä.

CocoviBarin johdossa häärää ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja, jolla on pitkä kokemus liki käsittelemättömien luonnon raaka-aineiden käyttämisestä sekä aihealueesta luennoimisesta.

– CocoviBar on lähtenyt pyörimään hyvin. Meillä on tietenkin toiveena tavoittaa yhä enemmän sellaisiakin ihmisiä, jotka eivät vielä tuotteistamme tiedä ja jotka saavat sitten niitä maistellessaan oikeita ahaa-elämyksiä, Jaakko kuvailee.

Kahvila on Ruohonjuuri-myymälän yhteydessä, joten asiakaskunta on hyvin samanhenkistä ja löytänyt toinen toistensa tuotteet. CocoviBarin valikoimassa on mm. erilaisia smoothieita ja raakakakkuja, joita ei vielä kovin monesta paikasta löydy. Koska käytettyjä raaka-aineita ei missään vaiheessa kuumenneta yli 42 asteen, säilyy herkkujen raaka-ainetiheys mahdollisimman korkeana.

– Käytettävät raaka-aineet ovat kaikki luomulaatuisia, laatustandardit ovat korkealla. Kaikki tehdään käsin suklaita ja kakkuja myöden, ja kahvi keitetään pakuriteehen juuri paahdetusta ja jauhetusta kahvista.

Jutun juju tuntuu olevan hyvien ja terveellisten juttujen tuominen ihmisten elämään, mutta selvästi nautinnon kautta.

– Käytämme sellaisia raaka-aineita, joita monet ihmiset hyödyntävät jo muutenkin, mutta teemme sen päivitettyllä idealla. Emme mene niin terveyskärki edellä, mutta se on vahvasti läsnä kuitenkin, Jaako valottaa.

CocoviBar on Jaakon toinen kahvila Rautatienkadun samanhenkisen Smoothie Studion lisäksi.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY