MAINOS
Koti TEEMANA Menu

TEEMANA: Menu

Ravintola Heinätori on talvisissa tunnelmissa. Pakkasten keskelle lämpöä tuovat pikkuisilla valurautapannuilla paistuvat aurinkoiset blinit. Heinätorilta saa jälleen erikoisherkkuna blinejä. Täytteinä ovat ehta muikunmäti, smetana ja hakattu punasipuli. Ja voisula, tietenkin.
Pyynikintorin vanha vaakahuone täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Sen kunniaksi Heinätorille laaditaan juhlamenu, joka on voimassa 26.3. alkaen. Ravintoloitsija Lauri Väänänen on operoinut reseptien kimpussa innoissaan.
Ravintola Heinätorilla kokataan keskiviikkoisin kunnon läskisoosia. Jopa Kauppalehden toimittaja kehui sitä ylitsevuotavaisesti arvostelussaan.
Ravintola Heinätori on talvisissa tunnelmissa. Pikkuisilla valurautapannuilla paistuvat blinit ja keskiviikkoisin kokataan lämmittäväistä kunnon läskisoosia.
Tätä on odotettu! 4 Vuodenaikaa on avannut ravintolan kylkeen komian kylmätiskin, jossa myydään muhevia tuoremakkaroita. Myös pateita, terriinejä ja muita herkkuja on tarjolla.
Heinätorin ravintoloitsija Irja Väänäsen vaalima runsaan vihreä terassi kukoistaa kauniiden kukkien lisäksi tänäkin kesänä myös yrttisin antimin. Ruukut ja kukkalaatikot pursuavat yrttitarhana ruokailijoiden iloksi.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä