Munkkikahvila julkisivu

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

Keskustorin Munkkikahvila on avannut ovensa paitsi munkin- myös lounaskeitonnälkäisille. Lisäksi tarjolla on myös muita makeita ja suolaisia purtavia, uusittua Pyynikin kahvisekoitusta, erikoiskahveja sekä Pyynikin Näkötornin limonadeja.

Mainioita munkkeja maistellaan kummassakin kahvilassa. Suurin ero Pyynikin näkötornin munkkikahvilan ja Keskustorin Munkkikahvilan välillä onkin lounaskeitto. Keskustorin laidalla keittopataan kokkaillaan päivittäin vaihtuvia keittoja ja keiton kaveriksi saa napata leipää, mm. juureen leivottua ruislimppua.

– Ruislimppu on käytännössä hiivatonta, sillä se on aivan Munkkikahvilaa varten valmistettuun juureen leivottua. Siinä on suolaa, vettä ja ruisjauhoja, kertoo leipoja Raine Kallio.

– Kaikki tehdään itse. Kun ihmiset meille vaan oppivat löytämään, niin keitto on varmasti kysyttyä tavaraa, ravintoloitsija Jaro Suoste tuumaa.

Myös Pyynikin näkötornin kahvila remontoidaan vuodenvaihteen jälkeen sekä kahvilatilojen että keittiön osalta. Kahviloista tehdään sisustukseltaan yhdenmukaiset kalusteineen ja värimaailmoineen.

 

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY