Keittiömestari Ilkka Isotalo ja sommelier Christina Suominen

Ravintola C hemmottelee vieraitaan 10-11.4. saksalaisen biodynaamisen Frank John -viinitilan viineillä. Saksan Pfalzista saapuva Frank on palkittu enologi, jonka viinit ovat tehneet vaikutuksen huimasta viiniosaamisestaan tunnettuun ravintoloitsija Christina Suomiseen.

– Frank John on hyvin pieni tuottaja, joka valmistaa viinejä biodynaamisia sääntöjä noudattaen. Talolla on viineille harvinainen Demeter-merkki. Biodynaamisuus ei ole vain sananhelinää tai syy minimoida työtään viinitarhassa, vaan aidosti tapa elää ja tehdä työtä, Christina kertoo.

– Heidän viininsä ovat täyteläisiä, intensiivisiä ja poikkeuksellisia Saksan riesling-markkinnoilla. Tapasin pariskunnan Saksassa ProWeinissa ja he ovat todella miellyttäviä kuten viininsäkin.

Keittiömestari ja ravintoloitsija Ilkka Isotalo suunnittelee menun sopivaksi kumppaniksi Frankin viineille. Illallisen lomassa Frank kertoo viineistään, biodynaamisesta viljelystä sekä viininvalmistuksesta. Sekä menun pituus että viinien määrä on vielä avoin, mutta kumpikaan ei taatusti tule jäämään lyhyeksi. Ja ravintolan tyylin ja taidon tuntien, tulee ilta olemaan elämys.

Menu viineineen 99€, varaukset suoraan ravintolasta.

Frank John on kertomassa viineistään ja biodynaamisesta viininviljelystä sekä vetämässä riesling-tastingia 11-12.4. Tampereen Supermessujen Viinimessuilla.

www.johnwein.de

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Vappu Tampere

Vappu Tampere 2022: Tampereen ravintoloiden vappumenut ja vappubrunssit

Poimimme tälle sivulle Tampereen ravintoloiden 2022 vapputarjontaa  – vappuherkkuja voi nauttia niin ravintolasaleissa kuin puistopiknikilläkin! Kannattaa toimia rivakasti pöytävarausten suhteen.<!-- Haluamme vinkata myös, että...

PRO-palkittu C:n Ilkka Isotalo kokkaa vastuullisesti luonnosta lautaselle

Luonnosta ja läheltä lautaselle. Luomua tai luomun ehdoin tuotettua. PRO-tunnustuspalkinnon 1.9.2021 Vastuullisuus-sarjassa voittanut Ilkka Isotalo on luotsannut C:n keittiötä reilun vuosikymmenen kuluessa yhä voimallisemmin...

Arvostetut PRO-ehdokkuudet ravintola C:n Christina Suomiselle ja Ilkka Isotalolle

Ravintola C:n ravintoloitsijat Christina Suominen ja Ilkka Isotalo on nimitetty PRO-tunnustuspalkinnon saajaehdokkaaksi Yrittäjä-sarjassa. Isotalo on lisäksi ehdolla Vastuullisuus-sarjassa. Ravintola-alan Oscareiksikin kutsutut palkinnot jaetaan huhtikuussa...