MAINOS

Etusivu Teemat Illallisravintola

Teema: Illallisravintola

Tiiliholvin syksyiseltä listalta löytyy niin savustettua poroa, järvikalakrokettia kuin lampaan sisäfileetäkin. Suosituimmaksi pääruoka-annokseksi on pyrähtänyt sorsa, joka onkin suoranainen riistakauden suurherkku. Sitä saadakseen Tiiliholvin keittiömestari Pietari Parkkonen joutui kuitenkin metsästyspuuhiin. – Sorsanrinta-annos on selvästi suosituin pääruoka-annoksemme, toteaa Parkkonen tyytyväisenä. Sorsan annoksena à la carte -listalle saaminen ei kuitenkaan ollut mikään...
Pietari Parkkosen johtama keittiötiimi kokkaa kevättä Tiiliholvin lautasille. Uudistuneella à la carte -listalla komeilee klassisia annoksia, mutta Tiiliholvin omin keittiötaioin ja -tyylein toteutettuna. – Näin kevään korvalla tulee suunniteltua annoksiin automaattisesti fressejä makuja ja värejä, keittiömestari Pietari Parkkonen toteaa ja kertoo kotimaisen kalan olevan edelleen vahvasti Tiiliholvin annosmenossa mukana. Viime...
Ravintola Tiiliholvi
Tiiliholvin sisäpiha sai viime kesänä komean kaksiosaisen patioterassin ja tänä kesänä paljastuu vielä paljon kaikkea uutta. Tällä viikolla starttasi kesälounas. Kesäpihalla lounasta tarjoillaan myöhempään ajankohtaan klo 12-16 välillä. Tarjolla on lounasta sekä kylmiä juomia. https://kohokohdat.fi/tampere/suojaisa-sisapihaterassi-on-avattu-tiiliholvin-patioilla-ruokaillaan-ja-siemaillaan-rennosti/   KESÄLOUNAS SISÄPIHALLA KLO 12-16 Maa-artisokkakeittoa ja omenasalaattia13€ Caesarsalaatti: Kylmäsavulohi täytteellä15€ Bulled-härkä täytteellä15€ Latva-artisokka täytteellä (Veg)13€ Perinteinen Ranskalainen Boullabaisse-keitto15€ Leipää ja levitettä3€ KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY
Henriksin ravintolasalin takaosasta on käynti rauhallisiin ja kauniisiin kabinettitiloihin, jotka muotoutuvat monenlaisten yksityis- ja yritystilaisuuksien näyttämöksi palavereista häihin, karonkkoihin, luokkakokouksiin ja syntymäpäiväjuhliin. Suurempaan kabinettiin mahtuu väljästi noin 20 ja pienempään noin 12 henkilöä. Palaveri- ja kokousväen käyttöön löytyy valkokangas, videotykki sekä WLAN. Erilaisten juhlaseurueiden lisäksi Henriksissä käy paljon myös yhdistyksiä ja...
Ravintola Tiiliholvi
Tiiliholvin yllätysmenu on ollut kestosuosikki jo usean vuoden ajan. Hiihtolomaviikolla ravintola hemmottelee asiakkaitaan tarjoamalla neljän ruokalajin yllätysmenun kahdelle yhden hinnalla. Eli 2 syö, 1 maksaa. Yllätysmenussa Tiiliholvin keittiötiimi pääsee toteuttamaan parhaiten osaamistaan ja käyttämään myös pieniä eriä huippuraaka-aineita, joita ei välttämättä muuten rajallisesta saatavuudesta johtuen voitaisi käyttää pidempiaikaisilla menuilla. – Yllätysmenu...
Luonnosta ja läheltä lautaselle. Luomua tai luomun ehdoin tuotettua. PRO-tunnustuspalkinnon 1.9.2021 Vastuullisuus-sarjassa voittanut Ilkka Isotalo on luotsannut C:n keittiötä reilun vuosikymmenen kuluessa yhä voimallisemmin tähän pisteeseen. Ideologia ei koske ainoastaan raaka-aineita, vaan vastuullisuus venyy myös kattamaan esimerkiksi tiedon levittämisen sekä henkilökunnan hyvinvoinnin. Ehkä myös intomielisen puurtajan oman jaksamisen. – Illallisravintoloita...
Ravintola Tiiliholvi
Tiiliholvin sisäpiha on saanut komean kaksiosaisen patioterassin. Ravintolarakennuksen muotoa myötäilevä terassi on suunniteltu miljööseen, siemailuun ja ruokailuun sopivaksi. Paikalle voi piipahtaa vaikkapa kesken iltakävelyn suoraan porttikongista sisään astellen ja lasilliselle suunnaten. Ruokaillakin voi koko listan mitalta. Tiiliholvin rauhallinen terassi piilee aivan kaupungin ytimessä, mutta silti suojassa niin ihmis- ja liikennevilinältä kuin...
HUOM! 28.3. ASTI TAKE AWAY -RAVINTOLANA Tiilliholviin voi laskeutua toistaiseksi vain annoksia noutamaan. Tiiliholvin hella käy kuumana take away -menujen tiimoilta. Viikonlopuksi tarjolla ja tilattavissa on kaksi erilaista menukokonaisuutta, joista Menu 2 on muovailtavissa myös kasvismenuksi pääruokanaan ratatouillea ja kikhernepihviä. Tilaukset perjantaille ja lauantaille tehdään saman viikon torstaina klo 15 mennessä soittamalla 020...
Ravintola C:n ravintoloitsijat Christina Suominen ja Ilkka Isotalo on nimitetty PRO-tunnustuspalkinnon saajaehdokkaaksi Yrittäjä-sarjassa. Isotalo on lisäksi ehdolla Vastuullisuus-sarjassa. Ravintola-alan Oscareiksikin kutsutut palkinnot jaetaan huhtikuussa 2021. Vuodesta 2008 toiminut C kuuluu maan terävimpään kulinaariseen kärkeen. Aidosti suomalaisten sesonkien mukaan elävä ja hengittävä ravintola on tehnyt todellista pioneerityötä niin luomu- ja luonnonraaka-aineiden...
Tiiliholvi on pohjannut aina vahvasti ranskalaiseen keittotaitoon, vaikka on tehnytkin keittiötaikansa pitkälti kotimaisin raaka-ainein ja pohjoismaisin makumaisemin. Nyt ravintola on tarttunut entistä napakammin ranskalaiseen punaiseen lankaansa ja luonut listalle ranskalaisklassikoita. Kotimaisia raaka-aineita unohtamatta ja omalla Tiiliholvin tyylillään, tietenkin. Uusien makutuulien myötä ravintolan annosvalikoima tarjoaa entistä vahvemmin vaihtoehtoja monenlaiselle ruokaseurueelle ja...
Tiiliholvissa on mahdollista haastaa ja herkistää makuaistiaan, kun ravintola alkaa järjestää pimeitä illallisia yhteyistyössä ElämysLahjojen kanssa. Jännittävä, aivan säkkipimeän syleilyyn ruokailijat sulkeva ruokailukonsepti on ollut hyvin suosittu maailmalla.
Kaupungin kulinaarisen kärjen Ravintola C on saanut operatiivisen keittiömestarin Atte Jussilasta keittiömestari-ravintoloitsija Ilkka Isotalon siirtyessä toimimaan aktiivisemmin armas C’ateringin puolella. Michelin-tähditetystä Orasta oppia ja kokemusta välillä ammentamassa käynyt Jussila palasi takaisin Tampereelle astuakseen suurempiin vastuusaappaisiin. – Kun on tarpeeksi luotettava kaveri täällä ottamassa vastuun niistä asioista, joita olen yleensä itse...

MAINOKSET

Ravintola Tampere – Saivo Kitchen & Bar
banneri-ihku-baari-tampere