KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

Tiiliholvissa on mahdollista haastaa ja herkistää makuaistiaan, kun ravintola järjestää pimeitä illallisia yhteistyössä ElämysLahjojen kanssa, joka myy tapahtumaan lahjakortteja. Jännittävä, aivan säkkipimeän syleilyyn ruokailijat sulkeva ruokailukonsepti on ollut hyvin suosittu maailmalla ja myös Tampereella tapahtumat varataan säännöllisesti loppuun.

Seuraavat varattavissa olevat ajat ovat Tammikuulle 2019

Elämys on kerännyt paljon osallistujia Helsingissä ja muualla Euroopassa, ja menestys se on ollut Tiiliholvissakin.

Tiiliholvissa on lukuisia erilaisia kabinettitiloja, joissa mm. pimeä illallinen tarjotaan.
Tiiliholvissa on lukuisia erilaisia kabinettitiloja, joissa mm. pimeä illallinen tarjotaan.

Taidokkaat kokit valmistavat pitkän illallisen, joka nautitaan aivan pilkkopimeässä. Kun näköaisti otetaan pois, herkistyvät kuulo-, haju- ja etenkin makuaisti toisella tavalla.

– Tarjoilijat pitävät yökiikareita, jotta annokset ja juomat saadaan sujuvasti ruokailjoiden eteen. Tila on siis koko ajan ihan säkkipimeä, Tiiliholvin keittiömestari kuvailee.

ElämysLahjat ovat järjestäneet pimeitä illallisia aikaisemmin Tallinnassa, Riikassa, Vilnassa ja Helsingissä.

Tilaisuuden voi ostaa ElämysLahjojen nettisivuilta. Paikkoja myydään yksittäin, kahden hengen lahjakorttina sekä ryhmille. Tilaisuuksia järjestetään säännöllisesti kysynnän mukaan ja lahjakortin halvijat voivat varata paikkansa saatavuuden mukaan.

Seuraavat tapahtumat

Lue lisää: ElämysLahjat

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

TI 8.1. | LAHJAVINKKI: Tiiliholvi taituroi pimeässä nautittavan illallisen tilauksesta

Tiiliholvissa on mahdollista haastaa ja herkistää makuaistiaan, kun ravintola alkaa järjestää pimeitä illallisia yhteyistyössä ElämysLahjojen kanssa. Jännittävä, aivan säkkipimeän syleilyyn ruokailijat sulkeva ruokailukonsepti on ollut hyvin suosittu maailmalla.

LA 27.10. | Sadan kynttilän illat Tiiliholvissa tunnelmoidaan tyystin kynttilänvalossa

Suursuositut Sadan kynttilän illat saapuvat jälleen lumoamaan tulehen tuijottelijat. Sähkövaloja ei illan aikana sytytetä, ja lukemattomien liekkien loisteessa hehkuva punatiilinen ravintolasali antaakin nautiskelijoilleen tilaisuuden...

Lounasta Tiiliholvissa nopeasti tai nautiskellen alkaen 10 euroa

Tiesitkö, että Tiiliholvissa tarjotaan myös lounasta? Lounastaa voi nopeammin ja lyhyemmin tai pitemmin sekä nautinnollisemmin vaikka kolmen ruokalajin mitalta. Ruokailu Tiiliholvin punatiilisten seinien suojissa on lyhyestikin lounastettuna...