tiiliholvi sadankynttilanilta pari kohokohdatTiiliholvin yllätysmenu on ollut kestosuosikki jo usean vuoden ajan. Hiihtolomaviikolla ravintola hemmottelee asiakkaitaan tarjoamalla neljän ruokalajin yllätysmenun kahdelle yhden hinnalla. Eli 2 syö, 1 maksaa.

Yllätysmenussa Tiiliholvin keittiötiimi pääsee toteuttamaan parhaiten osaamistaan ja käyttämään myös pieniä eriä huippuraaka-aineita, joita ei välttämättä muuten rajallisesta saatavuudesta johtuen voitaisi käyttää pidempiaikaisilla menuilla.

Tiiliholvin keittiömestari Pietari Parkkonen.
Tiiliholvin keittiömestari Pietari Parkkonen.

– Yllätysmenu on osaamisemme lippulaiva. Suunnittelu ja toteutus on meille aina mielenkiintoinen haaste, jossa pyrimme käyttämään sesonkiin ja vuodenaikaan parhaiten sopivia lähialueiden raaka-aineita. Myös niitä, joiden saatavuus on rajoitettu. Esimerkkinä vaikkapa syksyn alueelliset riistalinnut ja mesimarja sekä alkuvuoden made, minkä saatavuus on aina haaste. Lähes päivittäin kokeilemme tuleville yllätysmenuille sopivia raaka-aineita ja samalla haemme juuri sitä yllätyksellisyyttä, mikä on myös tärkeässä roolissa, keittiömestari Pietari Parkkonen kuvailee.

Yllätysmenua ei kerrota vieraille etukäteen, vaan annokset esitellään siinä vaiheessa kun ne tarjoillaan. Allergiat ja erikoisruokavaliot pyritään ottamaan huomioon, mikäli tieto niistä on ilmoitettu ravintolaan hyvissä ajoin etukäteen.

Tarjous on voimassa 25.2.-2.3. ilta-aikaan kahdessa kattauksessa, ensimmäinen klo 17 ja toinen klo 19.30 alkaen. Poikkeuksena lauantai 2.3. jolloin tarjolla on kolme kattausta, klo 14, 16 ja 20. Pöydät täyttyvät nopeasti, joten pöytävaraus kannatta tehdä ajoissa.

Tiiliholvin neljän ruokalajin yllätysmenun normaali hinta on 58 euroa, eli hiihtolomaviikolla vain 29 euroa per herkuttelijahenkilö.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Tiiliholvi villiintyi riistasta ja kalasta – Uusia à la carte -makuja uudistuneen tiimin tekemänä

Tiiliholvi riehaantui riistaisen villeistä raaka-aineista. Pietari Parkkosen johtama uudistunut keittiötiimi on laatinut annoskimaraan mm. oodin silakalle sekä tyrnille. Raaka-ainerakkautta tunnustetaan myös villisorsan ja kirsikan...

LAHJAVINKKI: Tiiliholvi ja Elämyslahjat taituroivat pimeässä nautittavan illallisen tilauksesta

Tiiliholvissa on mahdollista haastaa ja herkistää makuaistiaan, kun ravintola alkaa järjestää pimeitä illallisia yhteyistyössä ElämysLahjojen kanssa. Jännittävä, aivan säkkipimeän syleilyyn ruokailijat sulkeva ruokailukonsepti on ollut hyvin suosittu maailmalla.

Tiiliholvin kevätlista tulvii parsaa niin luomukyytön kuin järvikalankin kanssa

Tiiliholvin tuoreen kevätlistan annoksissa on vahva raikkaan parsainen vire. Talviset komponentit on riisuttu pois ja nostettu vehreää tuoretta tilalle. Likimain kaikista annoksista löytyykin joko...