MAINOS

Etusivu Teemat Viiniravintola

Teema: Viiniravintola

Tiiliholvin syksyiseltä listalta löytyy niin savustettua poroa, järvikalakrokettia kuin lampaan sisäfileetäkin. Suosituimmaksi pääruoka-annokseksi on pyrähtänyt sorsa, joka onkin suoranainen riistakauden suurherkku. Sitä saadakseen Tiiliholvin keittiömestari Pietari Parkkonen joutui kuitenkin metsästyspuuhiin. – Sorsanrinta-annos on selvästi suosituin pääruoka-annoksemme, toteaa Parkkonen tyytyväisenä. Sorsan annoksena à la carte -listalle saaminen ei kuitenkaan ollut mikään...
Pietari Parkkosen johtama keittiötiimi kokkaa kevättä Tiiliholvin lautasille. Uudistuneella à la carte -listalla komeilee klassisia annoksia, mutta Tiiliholvin omin keittiötaioin ja -tyylein toteutettuna. – Näin kevään korvalla tulee suunniteltua annoksiin automaattisesti fressejä makuja ja värejä, keittiömestari Pietari Parkkonen toteaa ja kertoo kotimaisen kalan olevan edelleen vahvasti Tiiliholvin annosmenossa mukana. Viime...
Tiiliholvin sisäpihalla tapahtuu taas uutta! Nyt sinne on syntynyt rento kesäravintola, jonka keittiössä kokataan suveen sopivia annoksia. Tilaukset tehdään näppärästi suoraan keittiöstä ikkunaluukun kautta ja tarjoillaan pöytiin niin terassille kuin sisätiloihinkin. – Tänne tullaan porttikongin kautta, tilaukset tehdään ja maksetaan tuolla ikkunaluukulla, juoman saa jo heti mukaan ja tarjoilija tuo...
Ravintola Tiiliholvi
Tiiliholvin sisäpiha sai viime kesänä komean kaksiosaisen patioterassin ja tänä kesänä paljastuu vielä paljon kaikkea uutta. Tällä viikolla starttasi kesälounas. Kesäpihalla lounasta tarjoillaan myöhempään ajankohtaan klo 12-16 välillä. Tarjolla on lounasta sekä kylmiä juomia. https://kohokohdat.fi/tampere/suojaisa-sisapihaterassi-on-avattu-tiiliholvin-patioilla-ruokaillaan-ja-siemaillaan-rennosti/   KESÄLOUNAS SISÄPIHALLA KLO 12-16 Maa-artisokkakeittoa ja omenasalaattia13€ Caesarsalaatti: Kylmäsavulohi täytteellä15€ Bulled-härkä täytteellä15€ Latva-artisokka täytteellä (Veg)13€ Perinteinen Ranskalainen Boullabaisse-keitto15€ Leipää ja levitettä3€ KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY
Ravintola Tiiliholvi
Tiiliholvin yllätysmenu on ollut kestosuosikki jo usean vuoden ajan. Hiihtolomaviikolla ravintola hemmottelee asiakkaitaan tarjoamalla neljän ruokalajin yllätysmenun kahdelle yhden hinnalla. Eli 2 syö, 1 maksaa. Yllätysmenussa Tiiliholvin keittiötiimi pääsee toteuttamaan parhaiten osaamistaan ja käyttämään myös pieniä eriä huippuraaka-aineita, joita ei välttämättä muuten rajallisesta saatavuudesta johtuen voitaisi käyttää pidempiaikaisilla menuilla. – Yllätysmenu...
Ravintola Tiiliholvi
Tiiliholvin sisäpiha on saanut komean kaksiosaisen patioterassin. Ravintolarakennuksen muotoa myötäilevä terassi on suunniteltu miljööseen, siemailuun ja ruokailuun sopivaksi. Paikalle voi piipahtaa vaikkapa kesken iltakävelyn suoraan porttikongista sisään astellen ja lasilliselle suunnaten. Ruokaillakin voi koko listan mitalta. Tiiliholvin rauhallinen terassi piilee aivan kaupungin ytimessä, mutta silti suojassa niin ihmis- ja liikennevilinältä kuin...
HUOM! 28.3. ASTI TAKE AWAY -RAVINTOLANA Tiilliholviin voi laskeutua toistaiseksi vain annoksia noutamaan. Tiiliholvin hella käy kuumana take away -menujen tiimoilta. Viikonlopuksi tarjolla ja tilattavissa on kaksi erilaista menukokonaisuutta, joista Menu 2 on muovailtavissa myös kasvismenuksi pääruokanaan ratatouillea ja kikhernepihviä. Tilaukset perjantaille ja lauantaille tehdään saman viikon torstaina klo 15 mennessä soittamalla 020...
Tiiliholvi on pohjannut aina vahvasti ranskalaiseen keittotaitoon, vaikka on tehnytkin keittiötaikansa pitkälti kotimaisin raaka-ainein ja pohjoismaisin makumaisemin. Nyt ravintola on tarttunut entistä napakammin ranskalaiseen punaiseen lankaansa ja luonut listalle ranskalaisklassikoita. Kotimaisia raaka-aineita unohtamatta ja omalla Tiiliholvin tyylillään, tietenkin. Uusien makutuulien myötä ravintolan annosvalikoima tarjoaa entistä vahvemmin vaihtoehtoja monenlaiselle ruokaseurueelle ja...
Tiiliholvin à la carte on uudistunut tuoden annoskuvioihin tullessaan esimerkiksi vorschmackin. Tiiliholvin keittiötiimin versioimana se on anjovis-perunapyreen, helmisipuleiden sekä punajuuren kruunaama mallaskastikkeinen rilletteilmestys. – Olemme tehneet vorschmackista erilaisia variaatioita ennenkin, mutta se on sellainen klassikko, jota jaksaa versioida aina vaan, toteaa keittiömestari Pietari Parkkonen. Tavallisesti vorschmackissa kala on sekoitettu lihan kanssa,...
Ravintola Tiiliholvissa liekit tanssivat kattoa kurkotellen, kun Liekitysviikot loimuavat erikoismenun myötä. Menun annokset hehkuvat tavalla jos toisellakin. Lisäksi liekehdintä vielä tapahtuu monen annoksen kohdalla näyttävästi salin puolella ruokailijoiden pöytien äärellä. Laadukkain ja aromia antavin liekitysiloliemin, tietenkin! Aivan aterian alkuun liekitellään jättiravunpyrstöjä Pernod-anisviinalla, mistä rapu imaisee itseensä makuhermoja kutkuttavaista aromia. Pääruokana...
Tiiliholvi riehaantui riistaisen villeistä raaka-aineista. Pietari Parkkosen johtama uudistunut keittiötiimi on laatinut annoskimaraan mm. oodin silakalle sekä tyrnille. Raaka-ainerakkautta tunnustetaan myös villisorsan ja kirsikan muodossa, laukonpeuraisesta osso bucosta puhumattakaan. – Meiltä on toivottu riistaa jo kovasti ja nyt sitä on listalle tullut: villisorsaa, laukonpeuraa ja poroa. Peurasta hyödynnetään nyt vähän...
Tiiliholvin tuoreen kevätlistan annoksissa on vahva raikkaan parsainen vire. Talviset komponentit on riisuttu pois ja nostettu vehreää tuoretta tilalle. Likimain kaikista annoksista löytyykin joko vihreää tai valkoista parsaa muodossa jos toisessakin. Annoksia on myös twistattu niillä villeillä vihreyksillä, joita luonnosta jo ilmoille punkeaa. – Tilaa sitten kalaa tai lihaa, niin...

MAINOKSET

Ravintola Tampere – Saivo Kitchen & Bar
banneri-ihku-baari-tampere