Pikkujoulut ex-tempore:
Euroopan eri juomakulttuureista antinsa ammentava Gastropub Tuulensuu on ravintola, jossa osataan nauttia elämästä. Aina löytyy mainioita juomia, joista saa hyvän syyn juhlaan. Tähän aikaan vuodesta nautitaan viinisadonkorjuun ensimmäisistä antimista.
Beaujoulais nouveaut päästetään markkinoille aina marraskuun kolmantena torstaina, joka on viinivuoden tärkeimpiä yksittäisiä päiviä. Myös Tuulensuussa huuhdellaan kurkunkannesta alas syksyn sadon ensimmäisiä viinejä. Beaujolais nouveau -ilta on myös erinomainen tapa viettää pikkujouluja vaikkapa ihan ex tempore.
Gastopub Tuulensuun ravintoloitsija Sami Lappalainen iloitsee, että kerrankin saa tulla ravintolaan viini-iltaan, jossa ei hifistellä eikä arvostella, vaan läträtään rennosti viinien kanssa.
Ravintoloitsijan mielestä hienostelu ei kuuluu beaujolais nouveau -juhlintaan, vaan haluaa nostaa hauskanpidon viinitapahtuman pääteemaksi.
– Määrä on tärkempää kuin laatu näissä pirskeissä, muistuttaa Lappalainen.