C

Featured Listing
C

Ravintola C on mielenkiintoisille viineille ja puhtaista raaka-aineista huolella valmistetulle ruoalle omistautunut pikkuravintola. Tiedät, mistä C:n raaka-aineet tulevat läheltä ja pääosin luomuna. Palkittu ja maineikas C on mutkaton ja lämmin aivan kuin ravintoloitsijansakin, sommelière Christina Suominen ja keittiömestari Ilkka Isotalo.

LUE LISÄÄ

Rautatienkatu 20, 33100 Tampere
ti-la 17-24
PÄIVÄN MENU A LA CARTE PÖYTÄVARAUS SOITA: 010 6179 760 @ WWW FB

Toggle Directions

C JA SISARRAVINTOLAT TAPAHTUMISSA

CEE ESITTELYSSÄ

RUOKA Ilkan ruoasta henkii raaka-aineiden omien, puhtaiden makujen kunnioitus ja rakkaus ruoanvalmistukseen. Myös eettiset näkökohdat ovat lähellä ravintoloitsijoiden sydämiä, ja C onkin siirtynyt viime vuosien aikana käyttämään luomu- ja biodynaamisesti viljeltyjä tuotteita. Lisäksi lähi- ja pientuottajien raaka-aineita suositaan.

JUOMA Viinin ja ruoan sopusointuinen, välillä yllätyksellinenkin liitto on C:lle leimallista. Christina valitsee ravintolan viinit vankalla ammattitaidolla, rohkeasti ja viinintekijän tarinoista kiinnostuneena. Ravintola tarjoaa upeita ja mittaviakin ateriakokonaisuuksia laadukkaine ja persoonallisine viineineen, mutta C:hen voi tulla tunnelmoimaan myös lasilliselle viiniä esimerkikisi huikean risottoannoksen kumppanina.

C:n gastronomiset intohimot roihuavat Rautatienkadulla

C on jo käsite. Se on mielenkiintoisille viineille ja puhtaista raaka-aineista huolella valmistetulle ruoalle omistautunut pikkuravintola, joka on mm. valittu Vuoden Ravintolaksi ja sijoittunut hienosti useilla eri listoilla jo vuosien ajan. Ravintolakaksikko Christina Suominen ja Ilkka Isotalo ei kuitenkaan tee työtään tittelien vuoksi, vaan kokonaisvaltaisesta intohimosta ja rakkaudesta ruokaan sekä viiniin.

CEE ARTIKKELEISSA

Ruokataiteilija Kozeen Shiwan kokkaa ravintola C:ssä 16.6.2018

Kulinaarikenttää ruokataiteellaan ravisteleva kokki Kozeen Shiwan saapuu ravintola C:hen kokkaamaan yhteisillallisen keittiömestari-ravintoloitsija Ilkka Isotalon kanssa. Yllätyksellinen kuuden ruokalajin setti seurailee ravintolan luomuista ja paikallista raaka-ainelinjaa,...

Kirsi Seppänen on Vuoden Nuori Sommelier 2018 – kultaa ja hopeaa Tampereelle

Tampereella ravintola Suomalaisella Klubilla 7.5.2018 järjestetyn Vuoden Nuori Sommelier -kisan tiukka finaalitaisto ratkesi tamperelaisen Kirsi Seppäsen voittoon. Kisa olikin melkoista tamperelaisosaajien juhlaa, sillä hopeasijalle tiensä taituroi Juulia...
RAVINTOLA C
Rautatienkatu 20, 33100 TAMPERE
Puh. 010 6179 760
Avoinna ti-la 17-24, muina aikoina sopimuksesta
c@ravintola-c.fi
  • C