MAINOS

Etusivu Teemat C

Teema: C

Vappu Tampere
Poimimme tälle sivulle Tampereen ravintoloiden 2022 vapputarjontaa  – vappuherkkuja voi nauttia niin ravintolasaleissa kuin puistopiknikilläkin! Kannattaa toimia rivakasti pöytävarausten suhteen.<!-- Haluamme vinkata myös, että vappujuomat voi noutaa suoraan olutravintoloiden ja baarien ulosmyyntikaupoista tai jopa suoraan lähipanimoista.--> Huom! Sivua säännöllisesti. Kaikki eivät ole vielä julkaisseet vapputarjontaansa. Suuri osa Tampereen laaturavintoloiden tarjonnasta...
Luonnosta ja läheltä lautaselle. Luomua tai luomun ehdoin tuotettua. PRO-tunnustuspalkinnon 1.9.2021 Vastuullisuus-sarjassa voittanut Ilkka Isotalo on luotsannut C:n keittiötä reilun vuosikymmenen kuluessa yhä voimallisemmin tähän pisteeseen. Ideologia ei koske ainoastaan raaka-aineita, vaan vastuullisuus venyy myös kattamaan esimerkiksi tiedon levittämisen sekä henkilökunnan hyvinvoinnin. Ehkä myös intomielisen puurtajan oman jaksamisen. – Illallisravintoloita...
Ravintola C:n ravintoloitsijat Christina Suominen ja Ilkka Isotalo on nimitetty PRO-tunnustuspalkinnon saajaehdokkaaksi Yrittäjä-sarjassa. Isotalo on lisäksi ehdolla Vastuullisuus-sarjassa. Ravintola-alan Oscareiksikin kutsutut palkinnot jaetaan huhtikuussa 2021. Vuodesta 2008 toiminut C kuuluu maan terävimpään kulinaariseen kärkeen. Aidosti suomalaisten sesonkien mukaan elävä ja hengittävä ravintola on tehnyt todellista pioneerityötä niin luomu- ja luonnonraaka-aineiden...
Maailmanmaineikas viiniosaaja ja Master of Wine Heidi Mäkinen on valittu Suomen Sommelierit ry:n uudeksi puheenjohtajaksi. Mäkinen seuraa tehtävässä kuusi vuotta yhdistystä luotsannutta Samuil Angelovia, joka jatkaa yhdistyksen hallituksessa myös tulevana kautena. – Olen erittäin tyytyväinen siihen, mitä olemme saavuttaneet kuuden viime vuoden aikana. Suomi on noussut sommelier-maailman ytimeen vaikuttamaan alan...
Kaupungin kulinaarisen kärjen Ravintola C on saanut operatiivisen keittiömestarin Atte Jussilasta keittiömestari-ravintoloitsija Ilkka Isotalon siirtyessä toimimaan aktiivisemmin armas C’ateringin puolella. Michelin-tähditetystä Orasta oppia ja kokemusta välillä ammentamassa käynyt Jussila palasi takaisin Tampereelle astuakseen suurempiin vastuusaappaisiin. – Kun on tarpeeksi luotettava kaveri täällä ottamassa vastuun niistä asioista, joita olen yleensä itse...
Ravintola C muuttaa viikoksi maatilalle ja luo elämyksellisiä illallisia ravintolasaliksi muovautuvassa navettarakennuksessa. Ravintolan suurin yhteistyökumppani Rekolan biodynaaminen tila kun täyttää vaikuttavat 400 vuotta, minkä kunniaksi C siirretään viikoksi suoraan sen ruoka-aineantimien alkulähteille. Vieraat kuljetetaan bussilla C:n edustalta Rekolaan ja illallisen jälkeen takaisin. – Se on vähän kuin lähtisi minilomalle maalle...
Kaupunkilomailijalle Tampere on yllättävä kulinaristin keidas, jonka lähteille on erityisen vaivatonta päästä valitsemalla juna kulkuvälineeksi. Merkittävä osa Tampereen huippuravintoloistakin löytyyy aivan rautatieaseman läheisyydestä.
Suomalaisen Klubin lauantain shoppailubrunssi on rento tapa nauttia viikonlopusta. Pitkälle iltapäivään tarjolla olevat noutopöytä- sekä listaherkut sopivat suloisen laiskaan lauantain aloitukseen tai teatteriesityksen alle.
Armas Kuppila avaa uuden isännän myötä ovensa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kuppila on pienen purtavan tai isommankin syötävän mutkaton piipahtamispaikka, jossa annoksen saa eteensä suht' nopsakasti. Ja sisään voi suunnata vaikka iltalenkin varrella verkkareissa. Siitäkin huolimatta kyseessä on kuppilaisäntä Jarno Laitisen mielestä kaupungin romanttisin ravintola. Ja onhan se armas! Tuomiokirkonkadun...
Kulinaarikenttää ruokataiteellaan ravisteleva kokki Kozeen Shiwan saapuu ravintola C:hen kokkaamaan yhteisillallisen keittiömestari-ravintoloitsija Ilkka Isotalon kanssa. Yllätyksellinen kuuden ruokalajin setti seurailee ravintolan luomuista ja paikallista raaka-ainelinjaa, mutta on muuten yhtä yllätystä. PÖYTÄVARAUS –Kozeen on todella mielenkiintoinen ja hyvä kokki. Hänellä on kova intohimo ja aivan omanlaisensa tyyli, mutta ei tällä hetkellä ravintolaa jossa...
Tampereella ravintola Suomalaisella Klubilla 7.5.2018 järjestetyn Vuoden Nuori Sommelier -kisan tiukka finaalitaisto ratkesi tamperelaisen Kirsi Seppäsen voittoon. Kisa olikin melkoista tamperelaisosaajien juhlaa, sillä hopeasijalle tiensä taituroi Juulia Eloranta. Viime vuonna samassa kisassa saman kilpasiskokolmikon voiton vienyt Saara Alander sijoittui nyt kolmanneksi. Aikaisemmin kisatussa semifinaalissa oli 6 osanottajaa, joista finaaliin pääsi kolme. Kilpailun...
Huom! Artikkelin tiedot vanhentuneet - Juttua päivitetään. Armas Kuppilan suloisen pitkään tarjolla oleva launtaibrunssi ja sunnuntaibrunssi ovat oikea oodi kananmunalle. Saatavilla on sarja vaihtuvia ja edullisia muna-annoksia uppomunista espanjalaiseen perunatortillaan tai frittataan. Niiden kanssa maistuu esimerkiksi lasillinen samppanjaa, kuppilaisäntä Jarno Laitisen lempimää oranssia naturalviiniä tai vaikkapa Bloody Mary. Pikkuisessa ja perin sympaattisessa...

MAINOKSET

Ravintola Tampere – Saivo Kitchen & Bar
banneri-ihku-baari-tampere