KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY
Pikkiriikkisiä auringon rauhassa kypsyttämiä kirsikkatomaatteja lähituottajalta ateriaa aloitellessa. Ravintola C

Menestystä kerännyt pikkuravintola  C vakiinnutti nopeasti paikkansa tamperelaisien fine dining -ravintoloiden joukossa.  Pitkälle viety raaka-aineiden kunnioitus ja ammattitaito niin keittiössä kuin salissakin on ravintolan menestyksen salaisuus.

Salista vastaava Christina Suominen on muun muassa Vuoden hovimestari 2007, ja Pro Asiakaspalvelijana 2008. Keittiömestari Ilkka Isotalo omaa yhteisen käsityksen ruoan ja viinin liitosta Christinan kanssa, joka edustaa Suomen sommelierien huippua.

C sai tunnustusta toiminnastaan, kun Suomen vanhin ruokaseura, Suomen Gastronomien Seura, valitsi ravintolan vuoden ravintolaksi 2011.

C:ssä kunnioitetaan suomalaisten keittiömestareiden perinteitä ja pientuottajien puhtaita raaka-aineita. Ravintola onkin liittynyt mm. Portaan luomuun -ohjelmaan ensimmäisenä tamperelaisena illallisravintolana.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Vappu Tampere

Vappu Tampere 2024: Tampereen ravintoloiden vappumenut ja vappubrunssit

Poimimme tälle sivulle Tampereen ravintoloiden 2024 vappubrunssit ja vappulounaat. Vappuherkkuja voi nauttia niin ravintolasaleissa kuin puistopiknikilläkin! Kannattaa toimia rivakasti pöytävarausten suhteen. Huom! Sivua säännöllisesti. Kaikki...

Bistro C avautui – ravintolan tarina jatkuu uusissa käsissä

Maineikkaan ja monia palkintoja voittaneen ravintola C:n tarina jatkuu ravintoloitsija Sari Sorrin ja yhtiökumppani Mia Välimäen huomassa. Kesästä 2022 asti jatkuneet neuvottelut saatiin päätökseen...

Ravintola C muuntautuu viinibaariksi uutenavuotena – viinibaari avoinna 30.-31.12.

Ravintola C pitää ovensa avoinna vielä uutenavuotena viinibaarina palvellen. Alkavaa vuotta 2023 on mahdollista juhlistaa laseittain tarjottavien viinien lisäksi myös niille sopivin syötävin. Uutta vuotta voisi...