Menestystä kerännyt pikkuravintola C vakiinnutti nopeasti paikkansa tamperelaisien fine dining -ravintoloiden joukossa. Pitkälle viety raaka-aineiden kunnioitus ja ammattitaito niin keittiössä kuin salissakin on ravintolan menestyksen salaisuus.
Salista vastaava Christina Suominen on muun muassa Vuoden hovimestari 2007, ja Pro Asiakaspalvelijana 2008. Keittiömestari Ilkka Isotalo omaa yhteisen käsityksen ruoan ja viinin liitosta Christinan kanssa, joka edustaa Suomen sommelierien huippua.
C sai tunnustusta toiminnastaan, kun Suomen vanhin ruokaseura, Suomen Gastronomien Seura, valitsi ravintolan vuoden ravintolaksi 2011.
C:ssä kunnioitetaan suomalaisten keittiömestareiden perinteitä ja pientuottajien puhtaita raaka-aineita. Ravintola onkin liittynyt mm. Portaan luomuun -ohjelmaan ensimmäisenä tamperelaisena illallisravintolana.