tiiliholvi lasse vidman 2 kohokohdat
Lasse Vidman on salityössä elementissään. – Teen parhaani, että jokainen asiakas, joka tänne istahtaa, tuntee olevansa tervetullut ja miettii ulos astellessaan, että olipa hienoa.

Tiiliholvi on saanut hiljattain uuden ravintolapäällikön. Tunnelmalliseen hyvän palvelun ravintolaan saapui taitava asiakaspalvelun ammattilainen, joka nauttii nimenomaan salityöskentelystä asiakkaiden parissa. Lasse Vidman ottaa Tiiliholvin vieraat vastaan rennon isännän ottein.

– Olen saanut olla aikanaan Olanderilla töissä Astorissa ja Wissillä töissä Saludissa. Kolmas legenda on nyt Sinivuori. Se on mielestäni aika hienoa, Vidman kertoo uudesta työstään innostuneena.

Tiiliholviin Vidmania veti myös tieto siitä, että keittiömestarina toimii Pietari Parkkonen.

Tiiliholvin keittiömestari Pietari Parkkonen.
Tiiliholvin keittiömestari Pietari Parkkonen.

– Mielestäni Pietari on Tampereen lahjakkain keittiömestari. Hän on nuori, innovatiivinen ja tiedonnälkäinen. Koko keittiötiimi on todella mahtava. Uskon, että ravintolan perinteitä ja miljöötä kunnioittaen pystymme luomaan yhdessä uusiakin juttuja, Vidman vinkkaa.

Mm. Il Fornosta, Franklysta ja Bar Bertelistä tuttu Vidman aloitti työt Tiiliholvissa lokakuun puolivälin paikkeilla ja on ehtinyt jo tovin työskennellä historiaa henkivässä ravintolassa, jonka tilat tekivät vaikutuksen ravintolakonkariinkin. Esimerkiksi kabinetteja on useita, ja Vidman onkin ollut yllättynyt niiden komeudesta ja kovasta käyttöasteesta. Moni haluaa tulla Tiiliholviin kabinettiin kokoustamaan, palaveeraamaan ja syömään lounasta tai illallista oman seurueen kesken. Myös esimerkiksi pieniä häätilaisuuksia pidetään yllättävän usein.

– Tämä ravintola on täynnä tarinoita! Tiloissa ja raaka-aineissa, ruoassa ja viinissäkin on tarinoita. Kun ruoka on tehty alusta asti itse, aseteltu kauniisti erilaisine elementteineen, niin sellaisiin annoksiin on hienoa yhdistellä juomia ja tarjoilla asiakkaille.

Vidman on iloinen, kohtelias ja rento salivelho, joka sopii Tiiliholvin tunnelmaan.

– Teen parhaani, että jokainen asiakas, joka tänne istahtaa, tuntee olevansa tervetullut ja miettii ulos astellessaan, että olipa hienoa. Täällä on hyvä henki myös työyhteisön kesken. Uskon, että asiakkaatkin aistivat sen, että nuo hulluthan taitavat itsekin viihtyä täällä, Vidman veistelee hymyillen.

Salitaituri kertoo, että Tiiliholviin on nyt suunnitteilla uusia makukuvioita – pitkiä perinteitä tietenkään unohtamatta. Esimerkiksi laadukkaat oluet tulevat astumaan kunnolla Tiiliholvin makuareenalle viinien rinnalle. Vidman paljastaakin, että seuraavalla yllätysmenulla tullaan siemailemaan belgiolutta, jonka annoskumppanina tulee olemaan niin ikään oluessa haudutettua possua. Yhä suositummat laatumaltaiset siemailtavat alkavat näkyä ja maistua ravintolassa vielä enemmän vuodenvaihteen jälkeen.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

tiiliholvi kohokohdat

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Isänpäivä Tampereella

Isänpäivä Tampere 2021: Elämyksiä ruoasta, juomasta ja yhdessäolosta

Isänpäivävinkkeinä tarjoilemme ruokaisia ideoita, jotka lanaavat takuuvarmasti tien perheen uroshemmon sydämeen vatsan kautta! Tärkeintä isälle on tietysti yhdessäolo ja muistaminen – ja yhdessä ajan...

Suojaisa sisäpihaterassi on avattu – Tiiliholvin patioilla ruokaillaan ja siemaillaan rennosti

Tiiliholvin sisäpiha on saanut komean kaksiosaisen patioterassin. Ravintolarakennuksen muotoa myötäilevä terassi on suunniteltu miljööseen, siemailuun ja ruokailuun sopivaksi. Paikalle voi piipahtaa vaikkapa kesken iltakävelyn suoraan...

Onko teillä kova, kantava ääni? – Tiiliholvin kabineteissa voit pitää hauskaa yksityisemmin

Viisikymmenvuotias Ravintola Tiiliholvi on loistava juhlapaikka, jossa hauskanpitoon suorastaan kehotetaan. Tiilien suojassa ravintolajuhlintaan saa kuulua remakkakin ilonpito. Kellariravintolasta löytyy neljä kabinettia, joiden punatiilistä ladotut massiiviset...