KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

Maalaisranskalaiset Fransmanni-ravintolat ovat uusineet ruokalistansa. Uusi ruokalista on entistä monipuolisempi, suosittujen klassikkoannosten rinnalla on paljon kiinnostavia uutuuksia kuten savustettua ankanrintaa, maa-artisokkapannacottaa ja kokonaisena paistettua kevätkananpoikaa.

Uuden ruokalistan takana ovat ravintoloiden keittiömestarit. Listaa varten on kerätty runsaasti asiakaspalautteita, joiden pohjalta keittiömestarit ovat kehitelleet reseptejään viime vuoden toukokuusta alkaen. Tänä vuonna uutuuksien joukossa on paljon ranskalaisia klassikoita kuten paistettua kampasimpukkaa ja chèvre quiche. Merenelävien ystävien herkkupala on bouillabaisse, perinteinen ranskalainen kala- ja äyriäiskeitto, jonka voi tilata joko alkuruoaksi kahdelle tai pääruoaksi yhdelle. Uutuuksia ovat myös kokonaisena paistettu kevätkananpoika sekä mehevä karitsan entrecôte. Jälkiruoissa uutta ovat belgialaiset vohvelit Fransmannin tapaan.
– Haluamme tarjota asiakkaillemme nautinnollista ruokaa, joka perustuu tuoreisiin ja puhtaisiin raaka-aineisiin sekä maalaisranskalaisen keittotaidon pitkään perinteeseen, Fransmannin brand manager Katja Malminen kiteyttää ravintolan filosofian.

– Olemme yrittäneet löytää juuri oikean tasapainon Fransmannin perinteisten klassikkoruokien sekä keittiömestariemme loihtimien uutuusannoksien välillä, jotta jokainen kävijä löytäisi ruokalistalta oman suosikkinsa. Fransmannin ruokalistan kestosuosikkeja ovat mm. perinteiset ruukkuruoat sekä etanat.

Myös viinit kuuluvat luonnollisena osana ranskalaiseen ruokapöytään. Fransmannissa ponnistellaan jatkuvasti parhaiden laatuviinien löytämiseksi. Tänä vuonna erääksi teemaksi on noussut luonnonmukaisuus. Mielenkiintoisia uutuuksia ovat muun muassa Organic Chianti Piccini Italiasta ja Santa Julia Organic Chardonnay Argentiinasta.

Ensi kertaa listalta löytyy myös alkoholiton poreileva luomurypälemehu Italiasta, joka on myös halal-sertifioitu. Oluen ystäville kokeilemisen arvoinen uutuustuote on ranskalainen suodattamaton vehnäolut Grimbergen Blanche.

Myös suositut Viinipruuvit jatkuvat Fransmanneissa. Pruuvit ovat oiva keino päästä parantamaan omaa viinitietouttaan rennosti ystävien tai työkavereiden seurassa.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Ravintola Fransmanni Tampereella

Fransmanni suljetaan – uusi bistromainen ravintola avataan huhtikuussa

Ravintola Fransmanni pitää viimeistä päivää ovensa auki sunnuntaina on avoinna viimeisen kerran sunnuntaina 27.3.2016, sillä sen tilalle luodaan aivan uusi bistromainen ravintola huhtikuun alkupuolella....

Virkisty Fransmannissa messupäivän jälkeen

Tampereen hotellit ovat myös pihvikeitaita. Original Sokos Hotel Ilveksen Fransmannissa pihviviikot tuovat lautasille erinomaisia raaka-aineita.

Fransmannin ruokalistalle tuli kevät

Sokos Hotel Ilveksen ravintola Fransmannin ruokalista täydentyy ajankohtaisilla mauilla 14.4. Kevään kunniaksi Fransmannissa tarjoillaan huhtikuun puolivälistä alkaen muun muassa parsaa eri tavoin valmistettuna. Lyhyen sesongin aikana parsaa saa muun muassa perinteisesti hollandaisekastikkeella, briossissa ja keittona.