martina-ravintola-tampere

martina-ravintola-tampere-pesto

Restel toi Martinan takaisin Tampereelle vuosien tauon jälkeen vuonna 2012. Täysin uudenlainen ravintola Martina palvelee Cumulus Hotelli Rautatienkadun yhteydessä. Martina-ravintolat siirtyivät uuden ravintolan myötä uuteen ilmeeseen ja ottivat samalla käyttöön myös uuden, italialaisemman ruokalistan.

Rennon letkeä Martina on niin mukava illanviettopaikka kuin mutkaton arjen helpottaja, helppo vaihtoehto kotona kokkaamiselle. Lapsiystävällisessä ravintolassa pikkuasiakkaita ilahduttaa pikkukeittiö, jossa pääsee itse kokkailemaan leikkiherkkuja.

1980-luvulta lähtien Suomen ravintolamaailmassa vaikuttanut Martina-ketju palasi Tampereelle pitkän tauon jälkeen. Perinteisen Martinan tuntija ei tosin paikkaa Martinaksi tunnistaisi, uutta on niin ravintolan sisustus, värimaailma kuin logokin.

”Uuden ajan Martina on entistä italialaisempi, pääruuissa pääosaa näyttelevät käsinleivotut pizzat ja pastat”, kertoo Martina-ravintoloiden ketjujohtaja Tuomas Sorri, joka on ollut mukana luomassa uutta suuntaa ketjulle. ”Uusi Martina on myös entistäkin rennompi ja mutkattomampi. Ravintolassa ruokailu korvaa nykyään yhä useammin arkiruokailun ja juuri tähän tarpeeseen olemme pyrkineet tuomaan ratkaisun.

martina-ravintola-tampere-pizzaMartinassa perheet ruokailevat mutkattomasti ja edullisesti, eikä sisääntuloa tarvitse ujostella olipa päällä sitten työhaalarit tai tuulipuku”, jatkaa Sorri ja lisää vielä että: ”Tietysti Martina on edelleen myös viihtyisä illanviettopaikka, johon voi tulla juhlistamaan erityisempiäkin iltoja”.
Martina tuo panoksensa myös Tampereen lounastarjontaan, eikä runsaan salaattipöydän siivittämän lounaan jälkeen ravintolasta tarvitse lähteä nälissään.

Ravintola Martina Tampereella

www.martina.fi/ravintolat/martina-tampere