Henriks vastaa asiakkaiden toiveisiin ja on alkanut myydä myös take away -annoksia. Laadukkaista raaka-aineista huolella valmistettu ruoka on hyvä vaihtoehto perinteiselle pikaruoalle niin työpaikkalounaaksi napattuna kuin kotona iltasella aterioitavaksi.
– Meiltä on kyselty ja ostettukin annoksia mukaan otettavaksi niin lounasaikaan kuin illallakin. Nyt niitä saa ihan virallisesti, keittiömestari Petri Peltola kertoo.
Ravintolasta mukaan haettava annos on näppärä tapa saada laadukasta ruokaa pöytään, kun ei jaksa tai ehdi kokata tai kaupat ovat jo menneet kiinni. Eikä mukaan ostettavien annosten hintakaan tosiaankaan hirvitä esimerkiksi kerrosaterioihin verrattuna, sillä bistrolistan pulled pork -annoksen tai vuohenjuustosalaatin saa mukaan kympillä tavallisen 16 euron sijaan. Lisäksi mukaan on napattavissa vaihtuva päivän annos.
Henriks on avoinna nykyään koko päivän iltaan asti palvellen niin lounastajia, iltapäivän ruokailijoita kuin pitkän kaavan mukaan illastajia tai rouheampaa iltapurtavaa kaipaaviakin. Ja ruokaa mukaansa nappaavia.
Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY