MAINOS
11.4.2004 Gastropub Tuulensuu aloitti toimintansa. Heti avajaisvuonnaan Tuulensuun väki teki ensimmäisen omatuontijuomien noutoreissun Belgiaan, mikä enteili säkenöivää tulevaisuutta etenkin olutharrastajien suosikkipaikkana. Nyt tämä ympäri Suomea tunnettu gastropubien pioneeri juhlii kymmenvuotista taivaltaan mm. laseittain tarjottavin omatuontisamppanjoin.
Kerholta alkava panimovierailu yhdistyy olutmenuun UkkoMetsolla. Kuvassa panimomestari Tuomas Pere. Kuvaaja Ronja Honko, Lifestyle Media Oy UkkoMetson, Kerhon ja Pyynikin...
Tamperelainen Pyynikin Käsityöläispanimo on saavuttanut oluellaan jälleen kansainvälistä kisamenestystä, kun maailmanlaajuisen World Beer Awards -kisan mittava tuomaristo valitsi 10.8.2017 Pyynikin Käsityöläispanimon...
Olutravintola Konttori täräytti maltaiset makuhermonsa yhteen Panimo Hiiden oivallisen oluenkeittelytaidon kera. Syntyi Snurra, Anglo-American IPA, jossa vanha ja uusi...
Tamperelaiset ravintolat Kievari Kahdet Kasvot, Gastropub Soho, Gastropub Nordic sekä Gastropub Praha järjestävät yhdessä FinGinFest tapahtuman 15. – 25.3.2018. Tapahtuma kunnioittaa suomalaista giniosaamista ja nostaa esiin  kuuden...
Tiedätkö mistä Plevna on saanut nimensä? Viimeistään panimoravintola Plevnan Bulgaria-viikoilla se selviää maukkaassa muodossa, sillä silloin luvassa on Bulgariaa...
Ulkona on kylmä. Kylmää on myös Teerenpelin olut, mutta vastapainoksi keitto on kuumaa. Hiljattain uudistuneella ruokalistalla on nyt parikin keittoa ja jälkihyväksi kaakkua.
Ensi vuonna Suomi täyttää komeat 100 vuotta, mitä juhlistetaan koko vuoden ajan monin tavoin. Nordic Brewery on luonut juhlan...
O'Connell's on kaupungin ainoa ehta irkkupubi ja koko Suomen ehdotonta irlantilaisaatelia. Pubin isäntänä ja hanojen lupsakkana hallinnoijana on vuodesta 1997...
Norjalainen pienpanimo Nøgne Ø saapuu jälleen panimomestarivierailulle Panimoravintola Plevnaan. Edellisellä kerralla Plevnassa vietettiin vuonna 2007 ainutlaatuinen Guest Brew -olutillallinen, jonka valmisti Nøgne Ø:n keittiömestari Rolf "Toa" Tore Vik yhdessä Plevnan keittiötiimin kanssa. Jälleen on herkkua luvassa niin ruoan kuin oluenkin muodossa.
Blinit ovat myös ravintola UkkoMetsossa sydäntalven herkku, joka juontaa makuisat juurensa slaavilaiseen perinteeseen. UkkoMetson bliniviikot kestävät tänä vuonna asiakkaiden toiveesta pitempään, aina helmikuun loppuun saakka.
Kievari Kahdet Kasvot esittelee joka kuukausi yhden kotimaisen pienpanimon ja järjestää olut tastingin kuukauden ensimmäisenä lauantaina klo 16.00, jonka...