MAINOS
Plevnan pöydät ja suojaisat kabinetit täyttyvät pikkujouluaikaan iloisista seurueista. Tänä vuonna panimoravintolan juhlaviihdykkeenä on entistä enemmän vaihtoehtoja järjestää olutmaistelu. Pikkujouluissa...
Kesäkuun lopussa remontin jäljiltä avautunut tamperelainen olutravintola Oluthuone Panimomestari uudisti niin valikoimansa kuin tilansakin.
Sääksjärvellä jytää saksalainen Scooter ja keittyy brittityylinen olut. Gastropubien oma panimo onkin kaikkinensa kuin oodi perinteikkäiden olutmaiden perinteikkäälle oluenpanotaidolle...
Gastropub Tuulensuuhun on saapunut Ranskasta kuorma tuoreita ostereita. Meren makuiset, asiakkaalle valmiiksi avattavat herkut nautitaan luonnollisesti raakana joko sitruunan tai hakatun sipulin ja punaviinietikkaliemen kanssa.
Gastropub Tuulensuu pistää kuplien oikein kunnolla, sillä perinteisiä samppanjaviikkoja on tänä vuonna laajennettu myös kuohuvien puolelle.
UkkoMetson suositut teemaviikot ovat saaneet jatkoa slaavilaisissa merkeissä! Tuhdit, syksyn viimoihin sopivat lämmittäväiset maut hellivät niin ruoka- kuin juomarintamallakin. Idea...
Muhevan makuista pubiruokaa tarjoava irlantilaispubi O'Connell's on uudistanut annoskimaraansa makkaraisissa merkeissä. Yhteistyö paikallisen Sausages Finland -raakamakkaramestari Patrick Raffertyn kanssa...
Blinit ovat myös ravintola UkkoMetsossa sydäntalven herkku, joka juontaa makuisat juurensa slaavilaiseen perinteeseen. UkkoMetson bliniviikot kestävät tänä vuonna asiakkaiden toiveesta pitempään, aina helmikuun loppuun saakka.
Teerenpeli on muutakin kuin omia oluita, siidereitä ja jaloja tisleitä. Nyt tarjolla on omia talonviinejä, jotka on kehitetty yhteistyössä...
Plevnassa on valmistettu jo pitkään paria omenasiideriä, puolikuivaa sekä erittäin kuivaa suodattamatonta siideriä, mutta jo jonkin aikaa on panimomestari...