sam-viitaniemi-plevna

Norjalainen pienpanimo Nøgne Ø saapuu jälleen panimomestarivierailulle Panimoravintola Plevnaan. Edellisellä kerralla Plevnassa vietettiin vuonna 2007 ainutlaatuinen Guest Brew -olutillallinen, jonka valmisti Nøgne Ø:n keittiömestari Rolf ”Toa” Tore Vik yhdessä Plevnan keittiötiimin kanssa. Jälleen on herkkua luvassa niin ruoan kuin oluenkin muodossa.

nogneHuippuoluiden illassa koetaan herkuttelun lisäksi panimomestari Sam Viitaniemen ja viikinkimaan tunnetuimpiin panimomestareihin kuuluvan Nøgne Ø:n Kjetil Jikiun uudelleenkohtaaminen. Jikiun olutmestarin ura alkoi lentäjänä, mutta hän vaihtoi siivet maltaiseen maailmaan.

Edellisellä vierailulla Plevnassa nautittiin usean ruokalajin illallinen kolmen Nøgne Ø:n ja kolmen Plevnan oluen kanssa. Illalliselle osallistui 50 ruokailijaa. Tänäkin vuonna paikkamäärä on rajoitettu. Nyt tarjolla on kolmen ruokalajin menu (25,00), jonka voi halutessaan nauttia tastingin (15,00) ohessa. Tastingissa maistellaan neljää norjalaista olutta ja kahta Koskipanimon tuotetta..


Olut-tasting

4 kpl Nøgne Ø:n ja 2 kpl Plevnan olutta á 0,2l = 15 e/hlö

Menu

Suppilovahverosalaattia friteeratun vuohenjuuston ja olutsipulihillokkeen kera VL
**********
Paahdettua porsaan ylikypsää kylkeä, mustaherukkainen punaviinikastike, tatti-juurespyree sekä paahdetut punajuuret L, G
**********
Siperia Stout -suklaamousse L
L = laktoositon VL = vähälaktoosinen G = gluteeniton
25 e / hlö
Vain etukäteen tilattaessa p. 032601200 myynti@plevna.fi, varaa paikkasi pian, rajoitettu paikkamäärä

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY