Kievari Kaksissa Kasvoissa vietetään helmikuussa sahtiviikkoja 22.3.2020 asti. Loistelias perinnejuoma on ollut parrasvaloissa 18.2. alkaen ja yksi kohokohdista oli lauantaina 22.2., kun  Jouko ”Härkäpää” Ylijoki Olu Bryki Raumilta veti elämyksellisen sahtimaistelutilaisuuden kellarissa.

Sahtia Tampereella
Kullervon tumma ruissahti on yksi Rauman loistavista sahdeista, jota päästään maistamaan myös sahtimaistelussa. Kuva: Ronja Honko, Kohokohdat.fi

Sahtiviikot jatkuvat edelleen virkeästi. Loppuviikolla kievariin saadaan porilaisen Moose On The Loose panimon sahtia sekä muutamia uusia pullotuotteita kaappiin.

– Olutasijantuntija Michael Jackson ylisti sahtia useissa kirjoituksissaan ja piti sitä jopa linkkinä Mesopotamian muinaisoluiden ja nykypäivän teollisten oluiden välillä. Hän myös listasi sahdin yhdeksi kymmenestä oluesta, jotka ottaisi mukaansa autiolle saarelle, muistellaan Kievarissa.

– Sahtiviikot jatkuvat tavaran riittävyydestä riipuen, ja sahtihan ei hirveän pitkää säily, joten tuskin ainakaan kaikkia tuotteita on koko kuukautta saatavilla, kertoo Otso Mikkonen Kievarista.

Sahtia TampereellaMaistelemaan kannattaakin lähteä nopeasti. Sahtia ei saa Kievarin myymälästä, sillä kaikki sahdit ovat ikävä kyllä liian vahvoja mukaan myytäväksi.

Tarjolla olevia sahteja
Finlandia Sahti
Lammin Sahti
Olu Bryki Raum
Hollolan Hirvi
Pihamaan Panimo

 

Tapahtuma > Pubitapahtumat


Sahtiviikot Kievari Kaksissa Kasvoissa

 18.2.-22.3.2020

 Hintaluokka: vapaa pääsy / sahtimaistelu 12€
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Kievari Kahdet Kasvot

Kievari Kahdet Kasvot
 Kauppakatu 14
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Lue Ravintolaesittely: Kievari Kahdet Kasvot