gastropub-tuulensuu-olutravintola-tampereella

tuulensuunpullotAlkukevät on voimakkaiden bock-oluiden kulta-aikaa etenkin Baijerin alueella. Tuulensuussakin pääsee maistelemaan näitä vielä kalsakoihin kevätkeleihin sopivia tuhteja lämmittäjiä.

– Maaliskuussa alkaa vahvojen bock-oluiden kausi varsinkin Baijerissa, mutta muuallakin nautitiaan vastaavia keväisiä lämmittäjiä. Siellä päin alkaa jo olla ensimmäisiä terassikelejä, mutta viileydestä johtuen kaivataan hieman tuhdimpia lämmittäjiä.

Tuulensuun hanoihin tulee maalis-huhtikuun aikana useampiakin bockeja, mm. erittäin maineikas, runsasmaltainen Paulanerin Salvator Doppelbock sekä muncheniläinen Hofbrauhausin Heller Urbock.

Sorsan Vehnä valikoimaan huhtikuussa

Huhtikuun alussa tulee myyntiin myös Suomen Olutmestari -kilpailun voittaja Juha Sorsan kehittämä vehnäolut. Vehnä on aromeiltaan hedelmäinen ja raikas. Maltaina on käytetty pilsner- ja vehnämallasta suhteessa 50/50. Aromihumalointi on tehty Saazer-humalalajikkeella ja kuivahumalointi saksalaisella Smaragd-lajikkeella. Alkoholia kyseisessä herkussa on 5,8 prosenttia. Vehnää on saatavilla kesän ajan.

Teksti: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
Kuvat: Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

[include]a_tuulensuu.php[/include]

LUE MYÖS

Gastropub Tuulensuu on suosittu ravintola Tampereella.

[SUNNUNTAISIN] Tuulensuun klassikkosunnuntait vaihtuvin klassikkoannoksin

Gastropub Tuulensuu nostaa joka sunnuntai esille jonkun klassikkoannoksen Euroopan keittiöistä, mutta myös kansainvälisiä makulegendoja. Tarjolle tulee sellaisia annoksia, joita syystä tai toisesta olisi liian...
Pinot Noir -viikot Tampereella

[20.5.-2.6.] Riesling & Co -viikot 2024 Tampereella

Rapsakat saksalaiset viinit piristävät 60 huippuravintolassa ympäri Suomen. Tampereelta on mukana tällä kertaa kahdeksan ravintolaa: Gastropub Tuulensuu, Ravintola Näsinneula, Ravitsemisliike Aisti, Sasor Restaurant &...

Aikuisten joulukalenteri Gastropub Tuulensuusta – 24 eri olutta joulun odotukseen

Jokasyksyiseen tapaan Gastropub Tuulensuussa nautitaan juustoviikoista.