Pyynikin käsityöläispanimon Panimomestari Pere.

Kerholta alkava panimovierailu yhdistyy olutmenuun UkkoMetsolla. Kuvassa panimomestari Tuomas Pere. Kuvaaja Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Ukkometson ravintolasali

UkkoMetson, Kerhon ja Pyynikin Käsityöläispanimon yhteistyössä kehittelemä oluttapahtuma tutustuttaa paikallispanimon oluentekijöihin ja heidän kuohuviin herkkuihin.

Päivä panimolla on toistuva ja säännöllinen panimovierailu, joka alkaa kokoontumisella ravintola Kerhossa Satamakadulla. Joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona olutravintolasta startataan Panimolle klo 17.30.

Kerho

Itse panimokierros Pyynikin Käsityöläispanimolla tapahtuu klo 18-19.

Päivä panimolla huipentuu UkkoMetsossa klo 19.30, jolloin nautiskellaan kolmen ruokalajin olutmenu.

Panimokierroksen hinta on kuljetuksineen, ruokailuineen ja juomineen yhteensä 50€ henkilöltä. Oluttapahtuma soveltuu niin yrityksille kuin pienemmillekin kaveriporukoille.

Menu sisältää ruokajuomana yhden Pyynikin Käsityöläispanimon tuotteen tai
alkoholittoman vaihtoehdon.

Tapahtumatiedot


 

Hintaluokka: Panimokieros ja ruokailu yhtensä 50e/hlö

Aika: joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko

Ilmoitautuminen: viimeistään 2 arkipäivää aiemmin, puh.03225752/info@ukometso.com

Panimokierros tilauksesta: ryhmille  panimokierros voidaan järjestää myös sovittuna aikana.

Menu

MENU

ALKUUN:
Talon mäskileipää, chorizo-makkaraa ja savujuustoa

PÄÄRUOKANA:
Hämäläistä häränrintaa
Pitkään haudutettua ylikypsää häränrintaa, sinappikaalia, lohkoperunoita sekä makeaa
olutkastiketta
TAI
UkkoMetson pannu
Porsaanleike, valkosipuli-yrtti makkara, kermaista perunaa, sinappikaalia, paistettu
kananmuna sekä suolakurkkua

Menu sisältää ruokajuomana yhden Pyynikin Käsityöläispanimon tuotteen tai
alkoholittoman vaihtoehdon (alkoholiton olut/limsa/kivennäisvesi)

Kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY