MAINOS
Amarillo muuntautuu pihviravintolaksi loppuvuodeksi 2014. Pikkujouluaikaan ja vielä tammikuun alussakin parilat käyvät kuumina erilaisten pihvierikoisuuksien kypysyessä ravintolan keittiössä.
Keväällä Koskikeskusta vastapäätä avattu Purebite viettää 15.-21.9.2014 ribbs-viikkoja. Salaattipainotteinen ravintola ei siis todellakaan kaihda myöskään lihaisaa purtavaa.
Hot potit käyvät kuumina Purebitessa lauantaisin. Herkuttelu aloitellaan buffet-muotoisena, jolloin pääsee maistelemaan hot pot -makuja laajalla skaalalla.
Yksi kaupungin parhaista ravintoloista, aitoitalialainen Ristorante Perla sulkee ovensa. Se on varmasti menetys italialaista ruokaa ja maata rakastaville, sillä Carlon keittiössä on lautasille taiteiltu niin italialaisia makuja kuin italialaista kulttuuriakin.
Aivan Koskikeskusta vastapäätä avannut Purebite täyttää vatsat raikkaasti sekä maukkaasti. Lounaasta iltaan asti palveleva ravintola on raikas uutuus kaupungin ravintolakartalla.
Arto Rastaan värikäs ruokapysäkki Bar Burrito avaa vappuaattona Keskustorin laidalla. Ruokatarjonnan ohella juomapuolikin on kohdallaan: suut pistetään burriton lisäksi myös margaritalle.
May Phansod ja Markus Pajunen ovat luoneet yhdessä ravintolan, jollaista tuskin on Suomessa vielä nähty. Purebite on nimensä mukainen: ruoka on pohjoismaisen puhdasta ja raikasta aasialaisella puraisulla.
Aleksanterinkadun aito italialainen La Perla hurmaa uudella kevätlistallaan, jolla on aurinkoisiin ja kohta jo lämpeneviinkin keleihin sopivia antimia. Merenelävät, raikkaat kastikkeet ja yrttien aateloimat annokset kuljettavat kohti kesää.
Amarillon 2.4.2014 vaihtuneella listalla on uutuuksia texmexin maailmasta ja mm. paluun tehneet Soft tacot. Kuuminta hottia listalla on Amarillojen historian tulisin Naga Burger -hampurilainen. Oluen ystävät ilahtuvat Stadin panimon vain Amarilloille tekemästä Amarillo Alesta.
Myllärien keittiötiimi on suunnitellut yhdessä uuden listan, jolla komeilee mm. suomalainen antipastolautanen, paahdettu sorsa ja vuohenjuustoinen punajuuririsotto. Jälkihyvissä hurmaavat suklaa sekä raikkaat marjat.
Maineikas kokki ja ravintoloitsija Arto Rastas pistää tuulemaan aivan kaupungin ytimessä. Pian Keskustorilla kääritään samaan napakkaan pakettiin puhtaus, terveellisyys ja rouhea maku käsintehdyssä muodossa. Bar Burrito sopii suuhun ja toimii kuin tauti!
Masuuni kattaa pop up -hengessä Original Sokos Hotel Villan pöydät 25.–27.3. klo 18-22.