Purebiten tiimi

Aivan Koskikeskusta vastapäätä avannut Purebite täyttää vatsat raikkaasti sekä maukkaasti. Lounaasta iltaan asti palveleva ravintola on piristävä uutuus kaupungin ravintolakartalla.

Nopeasti valmistuva puhdas ja terveellinen ruoka on nousemassa suureen suosioon. May Pansodin ja Markus Pajusen Purebite onkin mainio esimerkki siitä, miten ripeästi lautaselle saatava ruoka voi olla sekä hyvänmakuista että terveellistä.

Päivällä Purebiten ruokapainotus on salaateissa, keitoissa ja smoothieissa, illalla taas monipuolisissa sekä runsaissa illallissalaateissa, aasialaisissa lihatikuissa ja sekä suolaisissa että makeissa pikkupurtavissa. Esimerkiksi erilaisista tikuista voi koostaa helposti myös isomman kokonaisuuden, tilata porukalla jaettavaksi tai maistella pikkunälkäänsä lasillisen kaverina.

Illallissalaatteja on montaa lajia: nieriä, juusto-poro, lämmin pihvi, jättikatkarapu, kana-halloumi sekä tofu. Mayn pitkään hiomista kastikkeista tulee annoksiin mukavasti potkua. Salaattien arvostus nousee tällaisten annosten myötä lujasti.

Juomapuolella on sekä kotimaisia pienpanimo-oluita että aasialaistakin mallasjuomaa. Viinien valintaan on panostettu erityisen paljon.

PUREBITE

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

VINKKI! Erinomainen valinta porukalle, josta osa haluaa herkutella kasvisannoksilla ja osa liharuoilla.