MAINOS
Ravintola Pyy sai jokunen viikko sitten uuden italialaisen kokkivahvistuksen, Fabio Priviteran. Yhdessä ravintoloitsija-keittiömestari Darren Elmhirstin kanssa he intoutuivat luomaan...
Ravintola Tampellan uudistunut à la carte nostaa entistä enemmän makuklassikoita tarjontaan. Annokset luodaan kuitenkin Tampellan tyyliin sopiviksi modernein ottein....
Tiiliholvi on saanut hiljattain uuden ravintolapäällikön Sami Mäyrästä. Tunnelmalliseen hyvän palvelun ravintolaan ravintolaan saapui hyväntuulinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka tuo...
Ravintola Tiiliholvi juhlistaa tryffeliviikkoja kuuden ruokalajin komealla tryffelimenulla. Menu hellii sisällään niin herkkutattirisottoa, ankkaa ja kirsikkaa kuin jälkihyvänä tarjottavaa...
Tampellan vanhan pellavatehtaan kulttuurihistorialliseen kiinteistöön virtaavan kosken äärelle avataan melkoinen hybridi-ravintola, joka tarjoaa aamiaista ja lounasta muuttuen sitten täysiveriseksi illallisravintolaksi. Antti ja Jussi Airila ohjastavat...
Bar & Bistro Fabric aloittaa ainutlaatuisen yhteistyön Bryggeri Helsingin kanssa. Kumppanuuden myötä Fabric sukeltaa syvälle oluen ja ruoan rakkaudelliseen liittoon,...
Tampeeen seudun ravintoloissa käynnissä olleen Pintxokilpailun voitti ravintola C.
Papinkadulle pesiytynyt ja pikapuoliin pesäpuunsa asiakkaille avaava Pyy on mutkaton mutta luonteikas pikkuravintola, jonka köökissä kokataan veljesvoimin. Kalle ja...
Kokkikoulut ovat mainio keino nostattaa työtiimien yhteishenkeä tai palkita asiakkaita. Käyttävätpä jotkut niitä jopa rekrytoinnin rentoina apuvälineinäkin. Mylläreiden kokkikoulussa...
Masuuniin on metsästetty uutta keittiömestaria pitkään ja tarkasti. Nyt kaupungin maineikkaimpiin kuuluva keittiö on saanut tähtäimeensä miehen, joka metsästää, kalastaa...
Parhaillaan meneillään oleva jahtikausi tuo Tampereen ravintoloiden pöytään Suomen luonnon parhaat antimet. Riistaa ravintoloissa, olkaa hyvä!
Original Sokos Hotel Ilveksen ravintola Masuunin vuoden toinen ruokalista vaihtuu 31.3.2014.