Taas on aika kohottaa tuopit ja nauttia hilpeästä olutjuhlameiningistä! 16.9.-2.10.2022 vietettävän Panimoravintola Plevnan Oktoberfest-juhlan rytmipuolesta vastaavat riehakas Tallin Brass sekä Lavesaari Trio. Tunnelmaa nostattavat myös ne Plevnan lukuisat maltaiset – panimomestari Sam Viitaniemen oma Oktoberfest-olut luonnollisesti suosituimpana.

TOIMITUKSEN VINKKI! Suosittelemme varaamaan paikat ennakkoon. Onneksi Plevnassa on jokaiselle istumapaikat ja runsaasti looseja myös pienemmille seurueille.

Kerää ystävät kokoon ja nosta tuopit tanaan! Plevnassa Oktoberfest järjestetään aidossa olutjuhlatunnelmassa.

Plevnan hulppeissa olutkarkeloissa teemaan sopivia makuja löytyy niin tuopeista kuin lautasiltakin. Tänäkin vuonna Oktoberfestien ruokalista on viime vuosien tapaan todella laaja ja tarjoaa vaihtoehtoja myös vegaaneille. Katso annoslistaus kokonaisuudessaan tästä.

Plevna on klassikkoravintola, jonne moni kanta-asiakas suuntaa syömään aina suosikkiannoksiaan. Oktoberfestin aikaan ravintola kuitenkin haluaa rohkaista vieraitaan heittäytymään täysillä juhlatunnelmaan ja tilaamaan keittiön varta vasten suuren olutjuhlan teemaan luomia annoksia.

Ja saattaapa uhkeasta Oktoberfest-annosvalikoimasta jokunen annos päätyä suosion myötä vallan vakivalikoimaankin. Klassikkoannoksiakin Oktoberfestin aikana tarjolla on, mutta vastaavasti vähän supistetummin.

Oktoberfest on luonnollisesti Plevnassa erittäin suosittu ja väkirikas juhla, johon vieraat myös mielellään pukeutuvat teemaan sopivasti. Joka vuosi juhlatohinoissa heilahteleekin monta mekkoa ja keikuu useat nahkahousut enemmän. Houkutteena kunnon kostyymin hankkimiseen toiminee osaltaan myös se, että ravintola muistaa pukeutumiseen panostaneita hyvin maukkaalla tavalla.

Teeman mukaan pukeutuneet palkitaan!

Menoltaan riehakas kuvan Tallin Brass on Plevnan Oktoberfestien jokavuotinen kunniavieras. Kuva: Tallin Brass

Olutjuhlahumuun kuuluu tietenkin myös musiikki ja tänä vuonna Oktoberfestien musiikkimeiningistä vastaa tutun riehakkaan puhallinorkesteri Tallin Brassin lisäksi koplan sisarryhmä Lavessaare Trio, joka mahtuu paremmin esiintymään Oluthuoneella.

Tuttuun tapaan myös Åfeltin panimohevoset kopsuttelevat pitkin kaupungin katuja Oktoberfestin kunniaksi. Kuva: Mika Åfelt

TALLINBRASS PLEVNASSA
pe 16.9. ja la 17.9. klo 20-23
pe 23.9. ja la 24.9. klo 20-23
ma 26.9. – to 29.9. klo 19-22
pe 30.9. ja la 1.10. klo 20-23

LAVESAARITRIO OLUTHUONEELLA
pe 16.9. ja la 17.9. klo 21-24

PANIMOHEVOSET
pe 16.9. ja la 17.9.
ti 27.9. – pe 30.9.

Teksti ja kuvat: Lifestyle Media Oy
Hevoskuva: Mika Åfelt
Tallin Brass -kuva: Tallin Brass

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY