MAINOS
Viikonlopun Supermessujen Viinimessuilla on mahdollisuus kurkistaa sekä molekyylikokkaukseen että eteläafrikkalaisiin makuihin Tiiliholvin huippukokkivierailun tyyliin.
Tällä viikolla Masuuni täyttää tarjolle sekä alku- että jälkiruokapöydän.
Vuodenajan sesonki näkyy tälläkin kertaa Masuunin ruuissa. Alkuruokien joukosta löytyy muun muassa kauden yhtä suurinta herkkua, blinejä, sekä kevyesti savustettua sellerikeittoa. Myös Pentti Ukkosen Kyyttövasikka tekee paluun Masuunin listalle.
Original Sokos Hotel Ilveksen ravintola Masuunin vuoden toinen ruokalista vaihtuu 31.3.2014.
Nyt Armaksessa saa hodareita! Kyseessä ei ole mikään perussämpylän välissä pötköttelevä nakkimakkara, vaan pälkäneläiseen perunarieskaan kääräisty pälkäneläinen possubratwursti.
Mylläreiden listalla on mehevä ja lämmittävä possuannos, jossa haudutetut porsaanposket ovat saaneet kaverikseen selleri-omenapyreetä.
Tampeeen seudun ravintoloissa käynnissä olleen Pintxokilpailun voitti ravintola C.