Nyt Armaksessa saa hodareita! Kyseessä ei ole mikään perussämpylän välissä pötköttelevä nakkimakkara, vaan pälkäneläiseen perunarieskaan kääräisty pälkäneläinen possubratwursti.

– Kaikki lähti siitä, että meillä on tässä aika pienet tilat. Se laittoi ideoimaan uutta näppärää käsisyötävää, Heikki Ahopelto kuvailee.

– Heikki Penttilän perunarieskat ovat olleet meillä käytössä kebabeissa jo pitkään, ja ne ovat suosituimpia tuotteitamme. Nyt keksimme tehdä niistä myös pienempää haukattavaa.

Paitsi rieska, myös possubratwursti tulee Penttilän tilalta Pälkäneeltä. Makkara maustetaan mm. muskotilla, meiramilla ja ruohosipulilla. Bratwurstin sianliha saadaan Paijan tilalta, Urjalasta.

Käteen sopivasta koostaan huolimatta makkaraherkku tyynnyttää myös nälän vallan tehokkaasti. Hodaria on saatavilla myös kasvis- ja kalaversiona.

Viinien lisäksi nyt myös olutta

Hodari on helposti haukkailtavaa purtavaa esimerkiksi oluen kanssa. Nimittäin viinien lisäksi Armaksesta saa nyt myös olutta annosten kyytipojiksi. Läheisen Nokian Panimon Keisari pils ja tumma lager ovat kummatkin luomulaatua.

Yksinoikeudella Armakseen on tulossa myös lisää laadukkaita luomuoluita Luberonista, Etelä-Ranskasta. Kyseisen Brasserie Artisanale du Luberon -luomupanimon perusti viinisuvun vesa ja samppanjantekijä Jean Chancel, koska Ranskassa ei ollut kunnon luomuoluita. Orgaanisesti viljellyistä aineksista kolmeen kertaan käytetyt, suodattamattomat sertifioidut luomuoluet ovat mainio lisä Armaksen juomavalikoimaan.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS