Mylläreiden listalla on nyt mehevä ja lämmittävä possuannos, jossa haudutetut porsaanposket ovat saaneet kaverikseen selleri-omenapyreetä.

Ravintoloitsija Santeri Tiitola suosii Tampereen Kauppahallia ja liha tuleekin Mylläreihin juuri sieltä. Viime vuosina ravintoloissa on alettu arvostaa yhä enemmän muitakin ruhonosia kuin pelkkää fileetä. Useinhan ne maukkaimmat palat löytyvätkin joko läheltä luuta tai rasvaisemmista paikoista. Paitsi porsaanposkia, käytetään Mylläreissä muutenkin lihaa vaihtelevissa muodoissa.

– Arvostamme henkilökunnan osaamista ja haluamme, että kaikki pääsevät kehittymään työssään. Käsityö on arvossaan. Siksi teemme kaiken itse ja otamme listalle myös erikoisempia raaka-aineita, keittiömestari Terhi Mäkinen kuvailee.

– Pitkään juuresten kanssa haudutettu possunposki on murea ja maukas. Haudutusliemestä teemme vielä kastikkeen annokseen.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY