Ideaparkin ravintolat

Kuvassa Tampereen keskustan Sticky Wingers. Kuva: Lifestyle Media Oy
Kuvassa Tampereen keskustan Sticky Wingers. Kuva: Lifestyle Media Oy

Restamax Oyj uusii ravintolakonseptejaan Lempäälässä sijaitsevassa liikekaupunki Ideaparkissa. Keskusaukion laidalla sijaitsevan konserniin kuuluvan Coyote Bar & Grillin vierellä toimineen Pub Höyryn tilalle remontoidaan siipiravintola Sticky Wingers. Uusi ravintola aukeaa marraskuun puolivälissä.

Uuden ravintolan myötä Restamax Oyj vastaa Ideaparkin kasvaneeseen ravintolakysyntään.

– Yhä useammin asiakkaat ruokailevat ostosten lomassa, ja siten myös me halusimme laajentaa ruokaravintolavalikoimaamme Ideaparkissa. Valttikorttimme laadukkaan ja herkullisen ruoan lisäksi on nopeus. Asiakas voi sekä nauttia rauhallisesta aterioinnista että viettää lyhyen hengähdystauon shoppailujen keskellä, kertoo ravintolapäällikkö Juha Lehtinen.

Aiemmin kyseisissä tiloissa toimineen Pub Höyryn tyypillinen runsas juomavalikoima löytyy myös uudesta Sticky Wingersistä.

– Pub Höyry on saavuttanut Ideaparkissa äijäparkin maineen. Myös Sticky Wingers tulee Höyryn tavoin olemaan erityisesti miesten turvapaikka silloin, kun he haluavat pistäytyä nauttimaan huurteista tai pikkupurtavaa poissa ostoshulinasta, Lehtinen jatkaa.

Sticky Wingers on siipiravintola, jossa on aitoa amerikkalaisen dinerin tunnelmaa. Sticky Wingersissä raaka-aineet ovat aina tuoreita, ja ravintolasta löytyy kattava valikoima aitoja amerikkalaisia siipikastikkeita. Siipien ja muun fingerfoodin lisäksi Ideaparkin Sticky Wingersissä voi nauttia Coyote Bar & Grillin herkullisia burgereita, pihvejä ja salaatteja. Ideaparkin Sticky Wingersissä on noin 50 asiakaspaikkaa.

Coyote Bar & Grill uusii samanaikaisesti ruokalistansa. Uusi menu tuo tullessaan vanhat suosikit, kuten tulisen Firefighter-burgerin. Vanha tuttu Colossal-burger on tuplattu V8-kokoon ja haastaa rohkeimmat ruokailemaan tällä tuhdilla purilaisella.

Sticky Wingers, Coyote Bar & Grill
Avoinna ma-pe klo 11–21, la klo 11–18, su klo 12–18
Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä, p. 010 423 3211

Ravintolan kotisivut: http://www.ravintola.fi/coyote_ideapark