MAINOS
Huom! Tämä juttu sisältää jo vanhentunutta tietoa ravintolan alkuajoilta. Kävimme tekemässä uuden jutun ja se löytyy tästä: https://kohokohdat.fi/tampere/arthouse-cafe-kehrasaari-uudistui-kahvia-viinia-taidetta-ja-taidekakkuja/ Kesällä sulkeutunut 931...
Vietä mukava ilta kaveriporukalla porisevan hot pot -padan äärellä! Purebiten uudistuneet, valmiit hot pot -setit ovat tarjolla päivittäin henkilömäärän...
Yksi kaupungin parhaista ravintoloista, aitoitalialainen Ristorante Perla sulkee ovensa. Se on varmasti menetys italialaista ruokaa ja maata rakastaville, sillä Carlon keittiössä on lautasille taiteiltu niin italialaisia makuja kuin italialaista kulttuuriakin.
Santeri Vuosaran luotsaama Tampere Food Club jatkaa mielenkiintoista Mamut kokkaa tykimmin -sarjaansa, kun Kurdistan-taustainen kulinaaritaiteilija-keittiömestari Kozeen Shiwan singahtaa kokkaamaan kotimaansa...
Armas Kuppila avaa uuden isännän myötä ovensa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kuppila on pienen purtavan tai isommankin syötävän mutkaton...
Wokkeja sekä niin kylmiä kuin lämpimiäkin salaatteja operoiva perheomisteinen Purebite yhdistää Thaimaan ja Suomen – parissakin mielessä. Thaimaalaissyntyinen keittiömestari...
Purebiten päivän spesiaaleista suosituimmiksi ovat nousseet wok-annokset. Ravintolan väki päätti vastata huutoon luomalla erillisen wok-listan, jonka annoksia saa arkipäivisin lounasajasta iltaan saakka.
Armas Kuppila on avartanut aukioloaikojaan sekä annostarjontaansa. Nyt Kuppilassa haukkaillaan lounaan lisäksi sormin syötäviä ja helposti lusikoitavia katuruoka-annoksia. Meininki...
Bistro Venla on saanut katetulle sisäpihalleen mukavan 16-paikkaisen terassin. Se tuo paitsi kaivattua lisätilaa, myös vilpoisan vaihtoehdon tulevilla kesäkeleillä ruokailuun.
Kaksi alansa tinkimätöntä tekijää, hapanjuuritaikinaisia pizzoja taituroiva Sitko sekä oluita pieteetillä paneva Sori Brewing paiskasivat kättä ja oivallisia maltaisia...
UkkoMetsossa oluet on kaverustutettu kotimaisien pienpanimo-oluiden kanssa. Hämeenpuiston kevät nimittäin käynnistyi UkkoMetson parsaviikkojen merkeissä. Terassikausikin alkaa viimeistään vappuna. Pian alkavia...
Blinit ovat myös ravintola UkkoMetsossa sydäntalven herkku, joka juontaa makuisat juurensa slaavilaiseen perinteeseen. UkkoMetson bliniviikot kestävät tänä vuonna asiakkaiden toiveesta pitempään, aina helmikuun loppuun saakka.