Koskikeskuksessa kokkaava espanjalaistyylinen kanaravintola Los Pollos on uudistanut lounastaan. Nyt valikoitavana on kokonaisena grillatun kananpojan lisäksi aina kolme erilaista...
Kaksi alansa tinkimätöntä tekijää, hapanjuuritaikinaisia pizzoja taituroiva Sitko sekä oluita pieteetillä paneva Sori Brewing paiskasivat kättä ja oivallisia maltaisia...
Pääsiäinen on tipusten aikaa! Niin myös Los Pollos -kanaravintolassa, jossa järjestetään 25.3. pitkäperjantaina kunnon Pääsiäispileet klo 17-23. Erikoisillan tarjoilut koostuvat...
Ravintola Trattoria Tammerin puistossa iltalialaiset maut yhdistyvät suomalaisiin ravintolan uuden keittiöpäälikön Tom Lindqvistin taiteilemina. Hänen käsialaansa on myös Trattorian kevätkauteen uudistunut lounas, jonka uutuus on Pizza Bianco.
Ravintola on lopettanut Tampereella, mutta ketjun ruokapaikkoja löytyy nykyisin Jyväskylästä ja Helsingistä Kyttälän kulinaarikaupunginosa rikastuu jälleen uudella ravintolalla, kun huhtikuussa...
Mistä tuntee hyvän pizzapohjan? Se on ohut. Se on napakka. Siinä on makua. Ja haluat syödä reunatkin, vaikka vatsanahka jo ilmoittelisi kylläisyyden aiheuttamasta venymistilasta.
Yleisön pyynnöstä Purebite tarjoilee nyt sunnuntaisin brunssilautasta, jolle on koostettu herkkupaloja ravintolan ruokatarjonnasta.
Ravintola Trattorian 15.4. alkavat Parsaviikot ovat varma kevään merkki. Lyhyen parsasesongin aikana asiakkaat pääsevät herkuttelemaan sekä uusilla että klassikoiksi muodostuneilla, vihreästä ja valkoisesta parsasta valmistetuilla ruokalajeilla. Trattorian Parsaviikot jatkuvat aina 31.5. asti.
Julkaistu 20.10.2016 Näsilinnankadun Sitko Pizza & Bar on startannut lounaan. Ennen sitä on ollut tarjolla ainoastaan perjantaisin, mutta nyt ravintolassa...
Lonely Planet on julkaissut nettisivuillaan listauksen niistä suomalaisravintoloista, joita se suosittelee. Matkakirjajätin Restaurants in Finland -sivun ensimmäisessä näkymässä on 16 ravintolan katras, jossa komeilee mm. Gastropub Tuulensuu. Alempaa listalta löytyy muitakin tamperelaisravintoloita.
Kuppilan systeemi on kotoinen ja perin edullinen vaikka ollaan aivan Tampereen keskustassa. Valittavissa on salaattia, keittoa ja vieläkin ruokaisampi lämmin vaihtoehto. Lisäksi on omatekoista leipää sekä makeita herkkuja. Kevyempää vatsantäytettä kaipaava kauhoo lautaselleen salaatin, nälkäinen syö alle kympillä koko armaan setin alkusalaatteineen, soppineen, leipineen sekä sapuskoineen.
Edulliset tapakset tekevät näyttävän esiintulon Los Pollosin torstaihin. Silloin pikkupurtavaa ja tapaksia saa 5 eurolla per annos. Moinen houkuttaa epäilemättä...