MAINOS
Kun ravintola on tunnettu yökerhobileistään ja terassistaan, ei ruoka ole ollut ihan se paikan ykkösjuttu. Nyt kun ruokalistan uudistajaksi saatiin Gastrolaivankin menestyksekkään ruokatuotteen suunnitellut Santeri Vuosara ja keittiöön Josper hehkuvine hiilineen, on Miamin köökkikelkka kääntynyt uusille urille.
Santeri Vuosaran luotsaama Tampere Food Club jatkaa mielenkiintoista Mamut kokkaa tykimmin -sarjaansa, kun Kurdistan-taustainen kulinaaritaiteilija-keittiömestari Kozeen Shiwan singahtaa kokkaamaan kotimaansa...
Suomen ensimmäinen Top Chef, keittiömestari Akseli Herlevi täräyttää Naughty BRGR -hampurilaisravintolansa auki Aleksanterinkadulle 1.9. Viime vuosina messeviin burgereihin erikoistuneen...
Aussie Bar pistää huikeat BBQ-bileet pystyyn lauantaina 5.9. klo 16 alkaen. Hehkuvilla hiilillä herkkuja loihtii Aussie Barin Grillikuume-kisasta tuttu...
Näsilinnankadulle aivan Sitkon naapuriksi 1.12. avautuva Salsallada tuuttaa tarjolle jaettavia annoksia tapaksista tacoihin sekä kosolti cocktaileja ja mocktaileja. - Ajatukset Salsalladan...
Keväällä Koskikeskusta vastapäätä avattu Purebite viettää 15.-21.9.2014 ribbs-viikkoja. Salaattipainotteinen ravintola ei siis todellakaan kaihda myöskään lihaisaa purtavaa.
Wokkeja sekä niin kylmiä kuin lämpimiäkin salaatteja operoiva perheomisteinen Purebite yhdistää Thaimaan ja Suomen – parissakin mielessä. Thaimaalaissyntyinen keittiömestari...
Purebiten päivän spesiaaleista suosituimmiksi ovat nousseet wok-annokset. Ravintolan väki päätti vastata huutoon luomalla erillisen wok-listan, jonka annoksia saa arkipäivisin lounasajasta iltaan saakka.
Julkaistu 20.10.2016 Näsilinnankadun Sitko Pizza & Bar on startannut lounaan. Ennen sitä on ollut tarjolla ainoastaan perjantaisin, mutta nyt ravintolassa...
Ravintola Trattorian 15.4. alkavat Parsaviikot ovat varma kevään merkki. Lyhyen parsasesongin aikana asiakkaat pääsevät herkuttelemaan sekä uusilla että klassikoiksi muodostuneilla, vihreästä ja valkoisesta parsasta valmistetuilla ruokalajeilla. Trattorian Parsaviikot jatkuvat aina 31.5. asti.
Oletko aina halunnut kokeilla, millaista on kokata oikeassa ravintolassa oikeille asiakkaille ihan muina keittiömestareina? Siihen tarjoutuu yllättävä tilaisuus, sillä...
Solo Sokos Tammerin ravintola Trattorian à la carte on uudistunut hiljattain. Uuden keittiöpäällikkö Tom Lindqvistin kädenjälki näkyy jo niissäkin annoksissa samoin kuin lukuisissa muissakin talon menuissa.