Aussie bar terassi

Aussie Bar pistää huikeat BBQ-bileet pystyyn lauantaina 5.9. klo 16 alkaen. Hehkuvilla hiilillä herkkuja loihtii Aussie Barin Grillikuume-kisasta tuttu kokki Lev Gorbunov haastajineen.

levKesällä Lev oli kuumilla hiilillä TV:ssä, pian hän on liekeissä Aussie Barin terassilla. Leikkimielisessä kisailussa mukana ovat myös ohjelmasta tutut Harri sekä Marko Poppamies Suksi.

– Kaikkien TV-kilpailujen keskellä tuntuu unohtuvan se, mistä siinä kisailussa on todella kyse: yhdessä ystävien kanssa kokkaamisesta. Heitetään herjaa ja toisillemme reseptejä, siemaillaan olutta makoisien savuhattaroiden keskellä. Se on sitä BBQ-meininkiä, jota minä rakastan, Gorbunov summaa.

Armottoman mutta letkeän grillauksen tuotoksena on on BBQ-menu, jota tarjoillaan klo 18-20. Samalla ensi esiintymisensä parrasvaloissa saavat itse tehdyt Aussie Bar -makkarat, joita saa maistella terassilla ilmaiseksi neljän ja kuuden välillä niin kauan kuin makkaroita vaan piisaa!

– Join us and get the flavor!

Teksti: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Kovan luokan pihvikokki otti ohjat – Aussie Barissa mehevät purilaiset

Missä uusiseelantilainen tuntee olonsa kotoisaksi Tampereella? Aussie Barin rennossa down under -meiningissä tietenkin! Ravintolan keittiö onkin saanut hiljattain keittiöönsä kiwi-kokki Ben Johnstonin, joka on...

Aussie Bar pistää grillibileet kisoineen pystyyn 5.9.2015

Aussie Bar pistää huikeat BBQ-bileet pystyyn lauantaina 5.9. klo 16 alkaen. Hehkuvilla hiilillä herkkuja loihtii Aussie Barin Grillikuume-kisasta tuttu kokki Lev Gorbunov haastajineen. Kesällä Lev...

Australialainen pienpanimo-olut kuohuu Aussie Barissa

Aussie Bar on paitsi kenguruherkkujen, myös ehdan aussioluen koti. Myös Australian villin pienpanimobuumin aallonharjalla surffaavia hurmureita on baarissa pullotolkulla.