MAINOS
Armas Kuppila on avartanut aukioloaikojaan sekä annostarjontaansa. Nyt Kuppilassa haukkaillaan lounaan lisäksi sormin syötäviä ja helposti lusikoitavia katuruoka-annoksia. Meininki...
May Pansod ja Markus Pajunen ovat luoneet yhdessä ravintolan, jonka raikkaissa ja maultaan rehevissä annoksissa maistuu vahva ja aito...
Vain harva kokki uskaltautui luomaan uraa Ruotsia pitemmälle kolmisenkymmentä vuotta sitten. Vesa Leppälä teki sen. Ja samalla mittavan uran maailman huippuhotellien ja -casinoiden ravintoloissa vaativissa pesteissä. Nyt hän on vaihtanut 480 työntekijän vetoiset keittiökatraat yhden miehen köökkiin idyllisessä Pispalassa.
Yleisön pyynnöstä Purebite tarjoilee nyt sunnuntaisin brunssilautasta, jolle on koostettu herkkupaloja ravintolan ruokatarjonnasta.
Chef Santerin perinteinen grillihaaste houkuttelee satamatunnelmaan Tampereen kovimmat kokit ja Top Chef Akseli Herlevin.
Ulkona on kylmä. Kylmää on myös Teerenpelin olut, mutta vastapainoksi keitto on kuumaa. Hiljattain uudistuneella ruokalistalla on nyt parikin keittoa ja jälkihyväksi kaakkua.
Terassi avoinna 30.8. viimeistä päivää Haikan Grilli on kesän kuumottavin grilliravintolauutuus, jonka monipuolisuutta ei moni vielä oikein edes oivalla. Tuleva...
Kauppakadun Venla on salaattiravintolan ja kahvilan monipuolinen yhdistelmä. Runsaat ja tuoreet salaatit ovat paikan päätuote, mutta Venla viihdyttää myös kaakun ja cavan kaipuisia.
Kaksi alansa tinkimätöntä tekijää, hapanjuuritaikinaisia pizzoja taituroiva Sitko sekä oluita pieteetillä paneva Sori Brewing paiskasivat kättä ja oivallisia maltaisia...