Purebiten hot pot -buffet on saavuttanut sellaisen suosion, että sitä saa nyt ravintolassa sen jokaisena aukiolopäivänä.
– Aikaisemmin meillä on ollut tapana pistää padat porisemaan vain viikonloppuisin. Nyt tätä herkkua on mahdollista nauttia joka päivä paitsi arkilounaan aikaan, kertoo ravintoloitsija Markus Pajunen.
Hot potille suositellaan kuitenkin tultavan vain viimeistään päivää ennen ruokailua tehtävällä pöytävarauksella ja minimissään kahden henkilön seurueella.
Purebite avasi 2014 aivan Koskikeskuksen ja Ilveksen naapuriin.
– Tarjoamme kevyttä ja puhdasta ruokaa, joka on terveellisyydestään huolimatta ennen kaikkea makunautinto. Annokset valmistamme alusta asti itse pääosin kotimaisia raaka-aineita hyödyntäen ja lähituotteita suosien, emmekä lisää valkoista sokeria tai vehnäjauhoja edes leivonnaisiin. Suuri osa annoksistamme on myös gluteenittomia.
Ravintolaan kannattaa suunnata myös sunnuntaisin. Silloin ravintolassa herkutellaan brunssilla koko aukiolon ajan.
– Lisäksi sunnuntaisin myydään avatut viinipullot tyhjiksi puoleen hintaan niin kauan kuin tavaraa riittää. Muitakin tarjouksia saattaa löytyä pyhisin, Markus vinkkaa.
Teksti: Toni Honko, Lifestyle Media Oy