keskiviikko, joulukuu 11, 2019

Uusi ravintola

Kohokohdat.fi on Tampereen ravintolamaailman ajankohtaisopas, ja esittelemme Tampereen ravintoloiden lisäksi uudet tulokkaat ja kerromme niiden taustat. uusia ravintoloita laatutietoisille herkkusuille.

Tiedätkö uuden ravintolan vai oletko avaamassa sellaista. Ilmoitathan meille!

Aivan ravintola Kajon kylkeen on ilmestynyt Villit ja Viinit, juomallinen jatkopala Kajon mauille ja meiningille. Kyseessä on paikka, jossa uppoutua villiin vihreään, viineihin ja jännittävien makumaisemien cocktaileihin esimerkiksi ennen ja jälkeen illallisen, tai varta vasten juomaillanviettoon suunnaten. Villejä pikkuannoksia voi napsia sitten lasillisten lomassa. Wild factor -tekijöitä ei tästä...
Western-henkinen Zarillo karautti viime kesänä keskustan länsipuolelle ja asuttautui Puutarhakadun varrelle. Siellä tarjotaan samaa annoskimaraa kuin kahdessa muussakin Zarillossa, mutta uusimman ravintolan erikoisuutena on alakerran oman rauhan kabinettitila. Zarillot ovat tunnettuja erityisesti muhkeista burgereistaan ja moninaisista tex mex -mauistaan. Niin myös Puutarhakadun uusi ravintola, jonne on helppo suunnata monenlaisilla seurueilla....
Tampellan alue kasvaa ja kehittyy, mutta oma korttelipubi niiltä kulmin on puuttunut. Ei puutu enää, kun teatteriperhe perusti Komediateatterin kaveriksi Sisko ja sen Veli -pubin, jonka kynnys on matala astua ennen ja jälkeen näytöksen, ohikulkumatkalla tai varta vasten hanojen äärelle osuttautuen. Jo julkisivun vihreä väri ja messinkikahvat kielivät pubiin ammenetun...
Ravintola Sasorin ravintoloitsijana tuttu Sari Sorri avaa ensi keväänä uuden ravintolan. Sorinkadun ja Vuolteenkadun kulmaukseen aivan Kansi-Areenan kylkeen muovautuu kaksikerroksinen ravintolatila, jonka yläkertaan tulee ruokaravintola ja alakertaan salakapakkamainen klubi. Oma ravintola on ollut Sorrin unelma jo likimain pikkutytöstä asti. Nyt hän on avaamassa jo toisen. Huikean sijainnin ravintolatila 1920-luvun rakennuksessa...
Olympia-korttelin, Kaijakan ja Aloha Ramenin joukot yhdistävät voimansa ja avaavat Rautatieaseman Pendolino-tunneliin uudenlaisen ravintolakokonaisuuden. Bonker Moodcourt sisältää kaksi keittiötä, baarin sekä yökerhon. Konseptin takana on ryhmä tuttuja nimiä tamperelaisista ravintoloista. Uuden kokonaisuuden tarkoituksena on tarjota fast casual -hengessä ruokaa, jollaista kaupungissa ei toistaiseksi ole ollut tarjolla, sekä tuore vaihtoehto kaupungin...
Hiljattain avannut Aloha Ramen on havaijilaisen rento ja letkeä ravintola, joka on kuin miniloma maailmalla. Paikka, jossa puikot kilisevät ja lusikat heiluvat tiskeittäin ja pöytäryhmittäin musiikin tahtiin, oli kaulassa kovat tai päällä haalarit, jalassa tennarit, maiharit tai piikkikorot. Paikka voisi olla oikeastaan missä päin maailmaa hyvänsä New Yorkista Manchesteriin....
Hämeenkadun länsipäähän, entisen Marusekin hulppean korkeisiin tiloihin avautuu 18.10. vanhojen tuttujen tekijöiden uusi välimerellinen ravintola, monien makujen Maranga. Hankkeen taustalta löytyy niin Guru´s Kitchenin entinen keittiöpäällikkö Essi Nikkinen kuin Salsalladasta tuttu ravintolapäällikkö Antoni Duhov. Ruokalistan makumaailmaa on ammennettu mm. Kreikan, Espanjan, Portugalin sekä Italian ruokakulttuurista. Ravintola Marangan keittiömestarina toimii Sanni Pirilä,...
Winebridgen hehkuvan kuumassa uunissa tirisee tämän tästä ravintolan suosikkisyötäväisiksi nousseita flammkucheneita. Kyseessä on Ranskan Alsacen alueen erityisherkku ja pizzan pikkuserkku, joka runoilee rakkaudesta viinin kanssa. Monenkin. Rakkaalla syötävällä on monta nimeä. Ranskalasille se on tarte flambée, alsacelaisille yleensä flammekueche, saksalaisille taas flammkuchen. Nimestä riippumatta se on jotain yksinkertaisen maukasta ja...
Bistro Miss Ada juhlistaa 2-vuotissyntymäpäiviään tuomalla Tampereen kokkitaiturit Ylöjärvelle 7.–11.10. Kymmenen kokkia tekee pareittain taikojaan hyödyntäen paikallisten tuottajien raaka-aineita. Luvassa on siis viisi juhlailtaa ja viisi erilaista, kunkin kokkiparin näköistä ja makumaisemaista menua. Idea moiseen pop up -kulinaarikarkeloon syttyi siitä, että ravintoloitsija-keittiömestari Guy Peled haluaa paitsi tarjota asiakkailleen uusia elämyksiä,...
Platessa tarjotaan lauantaina 5.10. ainutlaatuinen samppanjainen viinintekijäillallinen. Laseissa maistuvat Barbier Louvet'n huikeat kuplivat juomat ja lautasilla keittiötiimin makukuviot, jotka on luotu illallisen samppanjoihin sointuviksi. Perheomisteisen Barbier Louvet'n historia kantaa aina vuoteen 1835 asti. Nykyään yhdessä veljensä kanssa viinitaloa vetävä Céline Barbier Poulain saapuu Ranskan Champagnesta Platen vieraaksi. Yhdessä nautitaan sekä...
video
G Livelab Tampere avasi ohjelmistokautensa elokuussa ja klubin lavalla on nähty jo monimuotoinen esiintyjäkaarti. Esimerkiksi maanantaina 23.9. klubille saapuu Aili Ikonen & Jukka Perko Avara. https://kohokohdat.fi/tampere/ma-23-9-aili-ikonen-jukka-perko-avara-g-livelabissa/ Huippumodernilla musiikkiklubilla esiintyy syyskauden aikana laaja ja monipuolinen kattaus kotimaisia ja kansainvälisiä kärkiartisteja. Myös Dj-setit ovat vallanneet puistoklubin. Uusi, kokonaisvaltaisen musiikkielämyksen ehdoilla suunniteltu liveklubi G Livelab...
Lie Mi tuo uudenlaisen vietnamilaistyylisen väriräiskyväisen ja makurikkaan ravintolan kaupunkiin. Ystävykset ja yhtiökumppanit Kimsy Poon ja Kara Ching ovat asuneet Suomessa lapsuudesta asti, joten niin vietnamilainen kuin suomalainenkin keittiö ovat heille hyvin tuttua kauraa. Kenties juuri siksi Lie Mi ei olekaan tiukasti vietnamilainen ravintola, vaan veikeää annosleikittelyä sekä aasialaisin...

SEURAA TAMPEREEN KOHOKOHTIA

3,117tykkääjääTykkää
1,074SeuraajatSeuraa
35TilaajatTilaa
MAINOKSET banneri-ihku-baari-tampere

banneri-dabbal