perjantai, 18 syyskuun, 2020

Uusi ravintola

Kohokohdat.fi on Tampereen ravintolamaailman ajankohtaisopas, ja esittelemme Tampereen ravintoloiden lisäksi uudet tulokkaat ja kerromme niiden taustat. uusia ravintoloita laatutietoisille herkkusuille.

Tiedätkö uuden ravintolan vai oletko avaamassa sellaista. Ilmoitathan meille!

Kesällä katuruoka on omimmillaan. Parhaat paikat nauttia edullisia ja laadukkaita katuruoka-annoksia löytyvät mm. Tampereen Kauppahallista, Laukontorilta ja Kyttälän ravintolakeskittymästä. Alkukesästä avannut Haikan Grilli on ollut menestys ja nyt myös Hämeenpuistosta uusine katukeittiökojuineen on muodostumassa entistä herkumpi kesäruokakeidas. Hämeenpuistossa avautui juhannuksen jälkeen uusi katuruokakokonaisuus, jossa toimii mm. torstaina avaava Los Pollos...
HUOM! LOPPUUNVARATTU, KYSY PERUUTUSPAIKKOJA. Maailman meriä keittäen kierrellyt Haikan Grillin keittiömestari Jani Salmela juhlistaa syntymäpäiväänsä ja pitää ruokailottelut, joissa on vahva merellinen meininki. On hummeria, kampasimpukkaa, kaviaaria... Illallispöytään istahdetaan lauantaina 25.7. klo 19. Mukaan mahtuu vain 50 ripeintä pöytävarauksen tehnyttä. Salmela keittänyt läpi maailman meret ja 49 eri valtiota, joten eipä...
Italia-henkisyys vaihtui heittämällä korttelibistrotunnelmaan, kun Radisson Blu Grand Hotel Tammerin ravintola uudistui. Bistro Tammer avautui mutkattomine mutta laadukkaine klassikkoannoksineen, jotka sopivat niin puistoterassilla kuin salin suojissakin syötäviksi. – Meillä on klassisia bistro-annoksia tähän päivään tuotuna. Tänne voi tulla pelkästään lasillisellekin tai sitten nauttimaan pitkän kaavan kautta, hotellinjohtaja Jaana Kariskoski kuvailee. Valikoimassa...
Odotettu ravintolauutuus Sorella on avautunut Sorilla eteläeurooppalaisine makuineen. Tyylikkäässä ja avarassa ravintolatilassa asiakkailla on omaa tilaa lounastaa, illastaa, pitää palavereja, viipyä viinillä ja tapaksilla sekä nauttia hyvästä palvelusta. Sorella on puuterisävyisen linjakas, suuri-ikkunainen ja väljästi sisustettu ravintola, jonka keskiössä on baaritiski sekä näyttävä viinikaappi. Läpikuultavat verhot jakavat tilaa kevyesti looseiksi,...
Terassi avoinna 30.8. viimeistä päivää Haikan Grilli on kesän kuumottavin grilliravintolauutuus, jonka monipuolisuutta ei moni vielä oikein edes oivalla. Tuleva suvi on siis täynnä iloisia yllätyksiä asiakaskunnalle, joka pääsee esimerkiksi erilaisten teemailtojen ohella nauttimaan huikean saliosaajan palvelusta. Pasi Mamiasta tuli Haikan Grillin ravintolapäällikkö ja viinien valtias. Haikan Grillin ravintolapäälliköksi on saatu...
Haikan Grilli laittaa lauantaina 22.8. lihat tulille balkanilaiseen tapaan. Luvassa on grillattua, savustettua ja padan muodossa porisevaa lihaa monine lisukkeineen. Touhu tapahtuu non stoppina klo 12-22. Ruokanautiskelua kitaroineen rytmittää Lassi Valtonen. – Balkanilla syödään tosi paljon lihaa eri muodoissa. Siellä tehdään jopa erilaisia lihoja sisältäviä liharullia. Me emme mene ihan...
Monella meistä on muistoja lapsuusaikojen kioskeista, joista ostettiin lihapiirakoita tai markalla merkkareita. Niille pyöräiltiin, niillä kokoonnuttiin. Jääkiekkokaukaloistakin tuttu Pasi Petriläinen on ostanut lapsuusvuosiensa legendaarisen kioskin luodakseen siitä nykypäivän Haikan Grillin. Paikan, jossa pirkkalalaiset voivat jälleen tavata ja haukata hyvin. Tai oikeastaan vielä paremmin, sillä ruokatarjonta on ravintolatasoista ajatuksella ja...
Noutoruokaa Periscopesta
Arto Rastaan näköalaravintola Periscope alkoi grillikauden alettua myymään  grilliboxeja noudettuna ja kotiinkuljetuksella. Käsintehtyä ja laadukasta ruokaa toimitetaan suoraan koteihin. Vaihtoehtona on myös nouto suoraan ravintolan tiloista Ratinan kauppakeskuksesta tai sen muista noutopisteistä. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=644771836103755&id=198470807400529 Grilliboxi kahdelle keskiviikkona 20.5 Ylikypsäksi haudutettuja porsaan ribsejä ja BBQ-kookoskastiketta n. 800g. L GL Kokonainen meribassi suolasitruunaöljyssä n. 400g. L...
HOAX nouto- ja kuljetustilaukset TNT nouto- ja kuljetustilaukset Tampere on saanut mielenkiintoisen torikeittiötyylisen Bonker Moodcourt -ravintolakokonaisuuden, joka kokoaa muhkeat HOAX-vegaaniherkut, meksikolaiset sekasyöjille sopivat TNT-haukattavat ja yökerhon cocktail-baaritarjontoineen samaan "bunkkeriin". Eli Bonkeriin. Paikka virittelee keskieurooppalaista rennon ruoan klubimeininkiä kaupunkiin. – Lissabonissa, Budapestissa ja Amsterdamissa olemme törmänneet tällaiseen kunnon iltapöhinäiseen foodcourt-meininkiin, kuvailevat ravintoloitsijaporukkaan kuuluvat...
Kohta kaksivuotiaan Kajon keittiö- ja raaka-ainefilosofia on tiivistynyt entisestään. Raaka-aineesta kaiken irti tiristäminen on yksi tiimin tiukimmassa tähtäimessä olevia asioita. Siksi Kajossa ei tarjotakaan vain fileetä tai selyksiä, saati nakata naatteja menemään. Kaikki käytetään pitkäjänteisesti hyödyksi maut maksimoiden ja raaka-ainetta kunnioittaen. – Olemme päässeet nyt aika syvälle siinä filosofiassa. Kyse...
Aivan ravintola Kajon kylkeen on ilmestynyt Villit ja Viinit, juomallinen jatkopala Kajon mauille ja meiningille. Kyseessä on paikka, jossa uppoutua villiin vihreään, viineihin ja jännittävien makumaisemien cocktaileihin esimerkiksi ennen ja jälkeen illallisen, tai varta vasten juomaillanviettoon suunnaten. Villejä pikkuannoksia voi napsia sitten lasillisten lomassa. Wild factor -tekijöitä ei tästä...
Kauppakeskus Ratinan huipun näköalaravintola Periscopessa asuvat käsittämättömän komeat suvantomaisemat sekä käsityönä valmistetut cocktailit. Alastaan innostunut ja palvelualtis tiimi taituroi yläkerran linjakkaassa lounge barissa juomia rivakasti myös kiivaimman iltasäpinän keskellä. Periscopesta avautuu maisema yli Ratinan suvannon ja koko kaupungin keskustan. Yläkerran lounge barista pääsee lisäksi seurailemaan alakerran salin illastusta. Tyylikäs tasanne...

SEURAA TAMPEREEN KOHOKOHTIA

3,222tykkääjääTykkää
1,129SeuraajatSeuraa
35TilaajatTilaa
MAINOKSET banneri-ihku-baari-tampere

banneri-dabbal