Koskikeskuksessa kokkaava espanjalaistyylinen kanaravintola Los Pollos on uudistanut lounastaan. Nyt valikoitavana on kokonaisena grillatun kananpojan lisäksi aina kolme erilaista...
Vain harva kokki uskaltautui luomaan uraa Ruotsia pitemmälle kolmisenkymmentä vuotta sitten. Vesa Leppälä teki sen. Ja samalla mittavan uran maailman huippuhotellien ja -casinoiden ravintoloissa vaativissa pesteissä. Nyt hän on vaihtanut 480 työntekijän vetoiset keittiökatraat yhden miehen köökkiin idyllisessä Pispalassa.
Los Pollos on päräyttänyt keittiöönsä kahvimasiinojen Ferrarin, Nespresson uusimman ja uljaimman kahvikoneen. Nyt ruokailunsa voi siis päättää vaikkapa ehtaan...
Aleksanterinkadun aito italialainen La Perla hurmaa uudella kevätlistallaan, jolla on aurinkoisiin ja kohta jo lämpeneviinkin keleihin sopivia antimia. Merenelävät, raikkaat kastikkeet ja yrttien aateloimat annokset kuljettavat kohti kesää.
The Bullin Teinitiistait starttaavat 8.11. Tuolloin normaalisti klo 18 alkaen alle 18-vuotiailta kielletty ravintola toivottaa kaikki 13–17-vuotiaat nuoret tervetulleiksi nauttimaan...
Mitä ei The Bullin listalta löydy, sitä tuskin purilaismaailmassa tarvitaan. Gastropub-Lappalaisten ravintola tuuppaa tarjolle sellaisen arsenaalin lihaisaa burgerpurtavaa, että...
Mikä pyörii kokkismiehen mielessä ja vartaassa? Mehevä tipunen tietenkin. Maaliskuun alussa Koskikeskuksen valloittaa grillattu kananpoika poikineen, kun mm. Saludista...
Pääsiäinen on tipusten aikaa! Niin myös Los Pollos -kanaravintolassa, jossa järjestetään 25.3. pitkäperjantaina kunnon Pääsiäispileet klo 17-23. Erikoisillan tarjoilut koostuvat...
Taas on aika kohottaa tuopit ja nauttia hilpeästä olutjuhlameiningistä! 15.9.-1.10.2023 vietettävän Panimoravintola Plevnan Oktoberfest-juhlan rytmipuolesta vastaavat riehakas Tallin Brass...
Kuppilan systeemi on kotoinen ja perin edullinen vaikka ollaan aivan Tampereen keskustassa. Valittavissa on salaattia, keittoa ja vieläkin ruokaisampi lämmin vaihtoehto. Lisäksi on omatekoista leipää sekä makeita herkkuja. Kevyempää vatsantäytettä kaipaava kauhoo lautaselleen salaatin, nälkäinen syö alle kympillä koko armaan setin alkusalaatteineen, soppineen, leipineen sekä sapuskoineen.
Julkaistu 20.10.2016 Näsilinnankadun Sitko Pizza & Bar on startannut lounaan. Ennen sitä on ollut tarjolla ainoastaan perjantaisin, mutta nyt ravintolassa...
Mistä tuntee hyvän pizzapohjan? Se on ohut. Se on napakka. Siinä on makua. Ja haluat syödä reunatkin, vaikka vatsanahka jo ilmoittelisi kylläisyyden aiheuttamasta venymistilasta.